Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Carabina Dragunov (spring) Shooting Test

marți, 6 septembrie 2011

A&K SVD Dragunov  este una dintre cele mai precise si puternice carabine actionate cu arc ( spring). Va invit sa urmariti videoclipul de mai jos pentru a va face o idee despre performantele acestei replici.

Precizie şi fiabilitate rusească... fie că îi ziceţi Dragunov, SVD, PSL (varianta romaneasca a carabinei) sau orice altă derivaţie, acesta armă a făcut istorie. Inspiraţi teamă în oponenţii voştrii cu această replică de o construcţie şi fiabilitate uimitoare.
Dragunov are o putere de 2,32 Jouli si asigura propulsia bilei cu 150-152 m/secunda.


18 comentarii

Anonim spunea...
Anonim spunea...

Sunteti amabil sa ma ajutati cu un sfat ?

Dupa ce am citit articolul dumneavoastra am cumparat un SVD facut de A&K.....sunt dezamagit de precizie....ma puteti sfatui ce ar trebui sa fac cu el ...ce reglaje sunt necesare ca sa devina precis asa cum spuneti dumneavoastra poate fi ?...nu sunt foarte priceput asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine.

merci anticipat

28 decembrie 2011 la 06:20
Anonim spunea...

pai articolul e scris dupa o partida de CS probabil.

Iar din filmulet, tipul pare sa traga in tinta la 10 m

29 decembrie 2011 la 01:07
Anonim spunea...

Ce anume e rau la Dragunov? Ala trage la 75 picioare la tinta, adica aproape 23 metri si nimereste foarte bine tinta aia de marimea unui bust uman. Cu anumite imbunatatiri merge pana la vreo 30 metri ceea ce e foarte bine daca ne gandim ca pustile cu aer comprimat ce calitate mai slaba... au precizie cam tot asa. Nu uita ca o replica airsoft e asemanatoare unei replici cu aer comprimat dintre cele mai slabe ( asta e!) si nicidecum nu e similara unei pusti cu glont!

19 martie 2012 la 05:16
Deni spunea...

Pentru precizie folositi bile de 0.30-0.36, eventual ii puteti face un upgrade la camera hopup http://www.airsoft-cluj.ro/camera-hop-up-precisa-a-k-svd-airsoftpro.html
Arma bate cam 70m, un bust uman se poate lovi la 40-50m din 2-3 focuri. Teava e compatibila cu cea a replicilor electrice si se poate upgrada si aia.

E una dintre cele mai reusite replici de airsoft de pe piata.

9 iulie 2012 la 09:08
Anonim spunea...

Dupa ce am cheltuit mai mute zeci de milioane de lei vechi pentru a achizitiona si imbunatati perfomantele unor replici aeg sau spring am descoperit ca A&K SVD Dragunov este replica spring cea mai durabila in timp, ieftina si usor de imbunatatit. Cu piese fabricate de catre cehii de la airsoftpro si achizitionate prin intermediul furnizorilor din Romania, gen airsoft-cluj.ro, am ajuns cu acesta replica la performante care nu ar fi atinse de un JG BAR-10 nici cu un pret dublu comparativ celui investit de mine pana acum. M-a costat in jur de 1100 RON inclusiv replica si piese precum: piston ramforsat, prinzator piston din otel, teava de precizie de 550 mm, camera hop-up si arc de 200 m/s. Grupajul la 25 de metrii cu bile de plastic (subliniez doar plastic)de 0,43g este asemanator armelor de tir cu aer comprimat.
Mentionez ca nu sunt practicantul airsoftului de echipa, folosesc replicile de airsoft conform legii, in scop de agrement in timpul liber, si am un adevarat poligon de tir in curtea proprie.
Motivele pentru care nu am permis de tir sportiv si o arma pentru asa ceva sunt:
1. tirul sportiv se practica doar in locuri speciale (poligoane), iar cel mai apropiat loc de acest fel este la cel putin 100 de km fata de locuinta mea;
2. trebuie sa faci parte dintr-un club sau asociatie sportiv de tir(nu am in zona si nici nu vreau sa fac parte);
3. o arma de tir nu poate fi folosita in curte sau locuinta ( cu o replica airsoft nu pot perfora din greseala teasta vecinului aflat in propria curte la 60 de metri);
4. cel mai important motiv este acela ca nu am nevoie de o arma, de orice fel, cu o putere care ar omori un om si pe care oricum nu as putea sa o folosesc acasa.
Dezaprob total si nu sunt de acord cu utilizarea replicilor de airsoft pentru vanatoarea de pasarii sau alte animale mici (pentu asa ceva te faci vanator cu acte in regula), precum si cu folosirea bilelor metalice sau de sticla. Cele de plastic mai grele sunt perfecte pentru a avea grupaje chiar bune, asta simtindu-te bine si fiind in conditii de siguranta.

27 august 2012 la 05:41
Airsoft Tir Blog spunea...

Pentru domnul anonim care a trimis mesajul de mai sus, din 27 august 2012, 05:41:
Ne-am bucura daca ne-ati trimite materiale despre activitatea Dvs, inclusiv despre replica A&K SVD Dragunov pe care o detineti. Ne-am dori sa publicam si materiale video ( daca aveti asa ceva).
Va multumim.

27 august 2012 la 07:58
Mihai spunea...

Buna ziua, dati-mi voie sa va impartasesc si eu parerea mea referitoare la replica SVD Dragunov. Personal am detinut una facuta de Cybergun. Cu piesele stoc, asa cum a lasat-o natura, de la 20m puteam sa nimeresc o coala A4 cu 5/10 bile (indiferent de greutatea lor, am incercat tot ce se putea de la mai multe firme producatoare). Fiind prima mea replica, am decis sa o upgradez.
Am luat ca si colegul de discutie de mai sus, tot ce se putea de la AirsoftPro pentru aceasta replica: Piston ramforsat, prindere piston de otel, arc mai puternic -180, teava de precizie MadBull, camera HopUp (+2-3 gume diferite) si surpriza: arma tragea muuuuuult mai prost decat cu componentele stoc. Ma refer aici la faptul ca abia mai luam 3/10 un A4. Am pierdut foarte mult timp cu reglaje, cu schimbat toate suruburile de pe ea (intrucat se slabeau dupa 100 bile trase) si apoi am vandut-o. Ca si concluzie:
PRO:
- foarte bine lucrata - arata extraordinar de bine;
- existenta sistemului de ochire clasic cu catare (personal am folosit luneta Bushnell 4-16x./40);
- putere mare;
- se potriveste teava si guma de hopup de AEG
CONTRA:
- precizia lasa de dorit (cel putin din experienta mea);
- grupaj foarte slab la distanta relativ decenta (20m);
- se slabeau suruburile la ea dupa aprox 100 bile (banuiesc ca din cauza arcului acela destul de puternic);

Acum am achizitionat un Well MB01, care cu un upgrade minor (in total sub jumatate din investitia in Dragunov) trage impecabil de la 20M iau 9/10 pachetul de tigari (grupaj impecabil cu bile de 0,3g).

14 septembrie 2012 la 04:48
Replici fiabile?! spunea...

Exista replici care sa fie fiabile macar 2 ani de zile?! Iata de ce:
Nu inteleg de ce va place asa mult Dragunov-ul. Este adevarat ce spune domnul de mai sus. Pe langa faptul ca e scumpa nu e nici fiabila. Am un Dragunov "stock" si nu mai trag cu el. La fel am un UHC super 9 tot spring si nu mai trag cu ea! De ce? La ambele s-au produs defectiuni cam dupa 6 luni sau 8 luni de folosinta! Dragunov e imprecis din cauza jocurilor mari capatate la mecanism iar UHC are o piesa sparta exact acolo unde intra dispozitivul suplimentar pentru bb-uri, chiar langa hop-up. Piesa era din plastic.... mentionez ca NU am tras ca nebunul cu ele ci cam o data pe saptamana si nu mai mult de 2-3 incaratoare la un joc. De fapt nici nu JOC... trag la tinta in curte atata tot.
In rest am un pistol beretta 92 cu blowback si GAS. E din plastic abs si a costat 300 ron. n-am tras mult cu el dar acum are probleme... tragi slideul ca sa armezi, intra bila si tragi. E ok... insa nu mai baga bila urmatoare pe teava decat daca armezi iar manual. am folosit si GAZ summer si Predator si tot la fel!
Mai am un Firepower 45 cu slide metalic. E pe arc. Ei bine deja are probleme la tragaci si nu-l am decat de un an!
VA INTREB DACA E VREO REPLICA FIABILA?! am inteles ca KJW MK1 carabina ar fi o optiune... CE MA SFATUITI?

14 septembrie 2012 la 08:10
Anonim spunea...

pana la urma cum este merita sa fie achizitionata sau nu?

3 mai 2013 la 03:49
Anonim spunea...

Pt cel din 3 mai 2013, 03:49
La care replica te referi? La Dragunov? Daca da, raspunsul este NU MERITA.

5 mai 2013 la 04:45
Anonim spunea...

ba eu cred ca e foarte ok vreau sa zic Dradunov-ul,ca si modificare notabila folosesc un arc de200,am incercat si kit-ul de conversie cu co2 dar e o mare porcarie.folosesc rar luneta si red-dot-ul dar sunt foarte surprins de precizia mentionata inainte, daca hop-up-ul e reglat ok EU nu am probleme cu un flacon de deodorant la cca 50m

8 iulie 2013 la 07:10
Unknown spunea...

Dragunov.replica mancatoare de bani si tot nu trage cum trebuie(am un a&k)

8 ianuarie 2014 la 12:59
Anonim spunea...

Nu mai confundati ma fratilor Dragunov-ul de la A&K cu Dragunovul de la King Arms care functioneaza numai pe CO2 .Cu o putere de 5 J si 215m/s nu exista pe piata airsoft arma mai puternica decat aceasta. Si cu aceasta arma nu mai puteti compara nici carabina MK1 nici SAR10 nici Superhawk 8' de la la Umarex nimic , nu exista mai puternic decat arma asta si nici nu o sa existe deoarece aceast sniper sta la limita legala de 220m/s prevazuti de lege! Detin un astfel de sniper si stiu destul de bine ce vb , de la 60-70m fara vant cu bile metalice de calitate (bine finisate) de 0.36 /0,40g poti sa spargi o sticla de bere lejer (din mai multe incercari bineainteles, ca e greu sa prinzi o taiectorie buna fara luneta in cazul meu) iar sniperul ca distanta sare de 100m lejer!
Sper ca am fost de folos

21 ianuarie 2014 la 04:03
Dragunov CO2 de la King Arms spunea...

este vorba de ACEST Dragunov link aici:
http://www.airsoftieftin.ro/dragunov-svd-co2
5 Jouli masurati pe chronograf deci 222 m/s cu bile de 0,20 grame sau 166 m/s cu bile de 0,36 grame. Ma puternica decat SAR10 sau MK1 Carabine. La fel de puternica ca un pistol cu aer comprimat Ruger MK1 cal 4,5 mm sau Hatsan mod 25. La fel de puternica precum un revolver tip Flobert cal 4 mm sau 6 mm (.22 calibre) care e arma de foc! Este extrem de buna si precisa. Pret: aprox 900-1000 ron depinde de site)

21 ianuarie 2014 la 07:14
Anonim spunea...

Detin si eu un Dragunov cu functionare pe co2 de la King Arms si intradevar trage foarte puternic nu stiu exact ce viteza si ce energie are(la 10m bila de 0.43 intra in scandura de brad)dar la distante mai mari fara luneta nu pot nimeri mai nimic decat din mai multe incercari(ex.la 20m o doza de suc 1 din 5)si nu stiu daca e din lipsa lunetei.Am inteles de pe un forum ca e din cauza co2 care da variatii prea mari si afecteaza viteza de tragere si precizia.Am inteles din discutiile pe un forum ca Dragunovul pe arc e mai precis dar nu asa puternic.

25 aprilie 2014 la 10:05
Anonim spunea...

Salut iubitori de Airsoft. De o saptamana sunt fericitul posesor al unei replici cu arc Dragunov. Constructie buna, greutate buna pentru o precizie buna, putere mare cu arcul lung, o folosesc fara luneta pentru ca la 15 - 20 metri da rezultate si cu catarile ei. Problema este ca daca o folosesc cu arcul tare de 2,81 J se sfarama guleru de la pistonul din aluminiu cand armez (arcul fiind prea tare marginea din aluminiu cedeaza ciobinduse). Rezulta ca arcul este prea puternic pentru piesele originale din aluminiu. Ar fi pistonul ramforsat cu bucsa din otel de la AirsoftPro dar costa 140 lei bani din buzunarul tau. Daca pun arcul de rezerva acela este slab si la 10 metri gaureste tinta din hartie si doar lasa o usoara urma pe lemnul din brad. Consider ca replicile cu putere mare cedeaza repede datorita puterii arcului si constructiei slabe a celorlalte piese din ansamblu. Pacat !

26 iunie 2015 la 11:00
Anonim spunea...

am replica dragunov SVD de 3 ani cu arc de 180m/s si sunt super multumit.. interventii zero si tras pana acum vreo 5.000 bile.

15 mai 2018 la 12:58

Trimiteți un comentariu