Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Ruger Mark 1 test de tir cu o mână

miercuri, 14 septembrie 2011

Am fost extrem de multumit de pistolul Ruger MK1 de la firma ASG pe care l-am achizitionat acum 4 luni de la Mercenarul.ro, incat azi mi-am mai cumparat unul la fel. Este de departe unul dintre cele mai bune modele de replici comercializate la noi. Ieftin, fiabil, precis si nu in ultimul rand puternic.

Nici al doilea Ruger MK1 nu se dezminte in aceste privinte, reusind aceiasi putere de aproximativ 2,1 Jouli si tot 140-145 m/sec. cu bile de 0,20 grame, adica undeva la 478 FPS.

Testul de mai jos este facut cu bile de 0,25 grame si gaz Predator de la Abbey, - de la o distanta de 10 metri, in spatiu inchis. Am tras cu o singura mana, chiar daca pistolul nu se preteaza bine la tirul cu o mana ci cu doua, datorita tragaciului foarte tare comparativ cu alte pistoale.




6 comentarii

Anonim spunea...

Cu o MANA........ adica MANUELA!

14 septembrie 2011 la 08:55
Anonim spunea...

labareala nene! te-au dat iar afara aia de pe forumul asta de airsoft. toata lumea stie ca le_cube si Rhino sunt doi bulangii care au chef de scandal si merg mana in mana cineva zicea ca sunt chiar homo si s-au cunoscut la un joc de airsoft si de atuncea sunt impreuna INSA SI TU AI O PROBLEMA! CE TOT INSISTI?
(misto blogul)

14 septembrie 2011 la 09:54
Airsoft Tir spunea...

Eeeeee.... niste tipi incapabili de dialog. Nu-i bai. Cretini sunt pe orice forum. Oare asa sa fie ca astia doi sunt homalai? Esti de pe forum? daca poti da-mi detalii despre cei doi "baieti veseli".

14 septembrie 2011 la 10:12
Anonim spunea...

mi-au placut tintele si am downloadat cateva si am scos la imprimanta cateva coli. mi-a placut ca sunt la dimensiunea buna pt a4. am scris si eu pe forumul ala dar nu prea am primit informatii bune k nu stiu inca ce sa-mi cumpar. ce imi recomandati voi k pistol? rugerul asta despre care tot se vb aici?? help!

17 septembrie 2011 la 03:46
Anonim spunea...

E adevarat. Aia au o problema..... dar si tu ai zau asa

31 decembrie 2011 la 00:28
Anonim spunea...

Da, e un pistol bun. Ca si putere am facut o comparatie cu un Walther P 99 si pot sa spun ca de la10m afara, la o temp de 10 grade, a spart atat sticle de bere de 0,33 cat si borcane de 400g. Am folosit bile de sticla de 0,28 si gaz Predator de la Abbey. Traiectoria am reglat-o ceva mai greu. Bila are tendinta sa se duca in sus asa ca hop-up trebuie reglat in sens invers acelor de ceasornic ca sa ajungeti la o traiectorie orizontala. Mai puteti regla si catarea. Dureaza ceva, dar merita. Am incercat si varianta de a-i creste puterea prin introducerea inca a unei bile la arcul cocosului. Este o operatiune nu chiar usoara, iar cresterea de putere are ca revers un consum de gaz marit (nu mai poti trage nici 2 incarcatoare) si tragaciul e si mai greu de apasat. Am revenit la varianta stock pt ca mi se pare destul de puternica.
Este un pistol ok un pret acceptabil! Merita cumparat.

16 februarie 2013 la 14:28

Trimiteți un comentariu