Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Pistol pentru Autoapărare cu proiectile "Pepper balls" iritant-lacrimogene

miercuri, 14 martie 2012


Armele "Duel Pepper Gun" sunt proiectate special pentru auto-apărare şi folosesc o gama de micro-proiectile cu incarcatura de piper. Pistoalele sunt eficiente la peste 10 metri distanta. De asemenea se pot folosi proiectile de antrenament similare bilelor de cauciuc utilizate la antrenamentele paint-ball, cu calibrul de 11 milimetri, propulsate de mini-butelii cu CO2 identice celor folosite la unele arme de airsoft, paintball sau pistoale cu aer comprimat.

Proiectilele "mingi de foc" conţin un super-iritant natural denumit Capsaicina II (componenta principala fiind ardeiul iute), în formă de pulbere uscată concentrata.

Forţa cinetică a proiectilului Fireball va atinge dureros suspectul sau agresorul, apoi se va rupe la impact, dezlantuind un nor foarte fin de pudra de Capsaicina. Rezultatul este orbirea temporară şi inflamaţia ţesutului ocular si nazal, cu o senzaţie de arsură intensă pe suprafata pielii, incapacitand agresorul timp de peste 15 minute, interval suficient pentru imobilizarea acestuia pana la sosirea politiei....
Licenţa nu este necesara pentru acest tip de arma de auto-aparare.
Pepperball Pistol Nu este o jucarie! Nu se foloseste la jocurile airsoft sau paintball.
Aceste arme sunt fabricate special pentru auto-apărare şi în scopuri de securitate personala sau a domiciliului.

1 comment

Anonim spunea...

este impresionant! problema e ca la noi nu se aduce asa ceva. si nici nu e legal. din pacate!

15 martie 2012 la 11:05

Trimiteți un comentariu