Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Tacamo T68 AK47 - puşcă paintball ideală pentru autoapărare cu proiectile Rubberballs

sâmbătă, 24 martie 2012


Dacă Walther SG 68 Rubber Ball Gun, - o armă ideală pentru autoapărare cu cei 7,5 ( sau 16 Jouli!) si pretul de 500 Euro, - v-a părut o armă scumpă si greu accesibilă, atunci vă prezentăm: Tacamo T68 AK 47, replica ce costa doar aproximativ 300 Dolari ( 226 Euro).
Tacamo T68 AK47 este o serie de arme paintball ce se bazează pe puştile de asalt cele mai utilizate pe scară largă în lume - AK-47! Tacamo a luat liniile clasice AK 47 si le-a contopit cu tehnologia interna T68  pentru a crea acest marker puternic pentru paintball  şi de instruire militară, realizat din metal si cu pat de lemn.
Marcator Tacamo este conceput pentru autoaparare cu proiectile de cauciuc in "opoziţie de  forţa",  armă de luptă pentru îmbunătăţirea formării militare, sau pentru momentele când doriţi doar să jucati paintball  in pentru week-end. Are un variator de putere ce permite viteze diferite la iesirea bilei pe teava si o putere cuprinsa intre 2-5 Jouli.
Caracteristici:
.68 caliber Paintballs/ Rubberballs (17,3 mm caliber)
Adjustable 200-400 FPS = 60-120 m/s
AK Magazine
Authentic Metallic Sights
Realistic Size, Weight
14 inch barrel
Semi auto
Hopper fed
Reliable T68 Internal with All-Mechanical Performance—no batteries!
Accepts CO2 or HPA
All metal and wood construction
Comes with authentic sling
Urmariti videoclipul demonstrativ de mai jos:

0 comments

Trimiteți un comentariu