Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Diverse teste de tir & plinking în aer liber

luni, 7 mai 2012

Ce distractie poate sa fie mai potrivita pentru o dupa-amiaza calda? Tragerea la tinta in aer liber, precum si "plinking" reprezinta o optiune! Evident, "plinking" se poate face asupra unor cutii de bere care au fost golite in prealabil...
Toate testele prezentate s-au desfasurat in conditii similare, respectiv distanta 9 metri, temperatura +27 grade Celsius, vant slab/moderat din directia Vest. Replicile folosite sunt: Beretta 92 FS cu gaz (Predator Abbey), Ruger MK1 cu gaz ( Predator Abbey), Colt 1911 spring.

Target Shooting & Plinking, - Let's Fun Together!

Beretta 92FS:


Ruger MK1:


Colt 1911:








1 comment

Anonim spunea...

am si eu o beretta la fel tot din plastic abs si tot pe gaz dar nu stiiu ce are ca nu mai baga bila pe teava decat cand armez manual chiar daca are gaz full. in rest trage in gol daca nu armez manual de fiecare data. pls! ce are? un sfat ceva?

8 mai 2012 la 02:12

Trimiteți un comentariu