Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Pistolul Gemtech Oasis (Ruger MK 2/3) Socom Gear (Video)

luni, 4 noiembrie 2013

Pistolul Gemtech Oasis (Ruger MK 2/3) Socom Gear este in esenta o replica imbunatatita a foarte cunoscutului Ruger MK1 NBB Standard Pistol fabricat de ASG/KJW.
Ceea ce il deosebeste de clasicul MK1 este faptul ca are un amortizor de sunet integrat (suppressor) care confera replicii o precizie mai mare datorita faptului ca teava este mai lunga cu 1/4 fata de modelul standard. Implicit, puterea pistolului este mai mare ceea ce nu poate decat sa-i bucure pe fanii airsoft care nu se multumesc cu replici bune doar sa "mangaie" tintele....
Pistolul are exact aceleasi parti componente cu ruda sa "standard" si aceleasi caracteristici principale. Pe siteul producatorului puterea este data ca fiind de 1,6 Joule ceea ce inseamna 415 FPS ( 126 m/s) cu bile standard de 0,20 grame. In realitate, asa cum stim si in cazul lui Ruger MK1 , aceasta este doar valoarea minima a puterii, replica putand dezvolta in conditii de temeperatura ambientala de +25 grade si peste, o putere ce ajunge pana la 2 Jouli si chiar mai mult. In mod curent, la o temperatura exterioara de doar  +20 grade Celsius, pistolul reuseste o performanta de 438 FPS (133 m/s) cu bile de 0,20, adica 1,78 Jouli.
Conform masuratorilor efectuate la temperaturi ambientale mai mari, Pistolul Gemtech Oasis Socom Gear poate dezvolta o viteza de 465 FPS ( 141 m/s) cu bile de 0,20 grame in mod frecvent, ceea ce inseamna exact 2 Jouli, astfel ca la fel ca si in cazul lui Ruger MK1 necesita bile mai grele pentru a obtine o precizie corespunzatoare. 
Din incercarile facute de noi, cele mai bune astfel de proiectile sunt cele de aluminiu de 0,30 grame, sau cele de teflon cu greutatea de 0,36 grame, - asa cum am demonstrat in unele articole precedente, - cu precizarea ca hop-upul trebuie ajustat la minim pentru astfel de bile.

Pistolul este ceva mai scump decat Ruger MK1 Standard, pretul variind intre 80 si 85 euro in functie de dealer. Deocamdata nu poate fi achizitionat din Romania, insa faceti click pe link pentru a-l cumpara de pe net, daca doriti....


2 comentarii

Anonim spunea...
Anonim spunea...

Intersant pistol. Tinand cont ca posed atat pistolul MK1 cat si carabina, astept cu interes sa apara la magazinele noastre de airsoft jucaria asta

23 noiembrie 2013 la 15:07

Trimiteți un comentariu