Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Ruger MK II CO2 prezentare (VIDEO)

duminică, 2 august 2015

Dupa o lunga pauza in care nu am mai postat niciun articol, revenim acum cu o scurta prezentare a unei replici airsoft despre care credem ca merita sa facem vorbire: Ruger MK II CO2. Despre Ruger MK I cu green-gas am vorbit de nenumarate ori pe aici, asa ca nu vom insista.

 Ce putem spune despre noul model? Producatorul este acelasi KJW (ASG): Pistol airsoft semiautomat MK2, pe baza de CO2, are culata si teava metalice, precum si componentele interne din metal, produs de KJW pe platforma indragitului model MK1, ce dezvolta o energie de 2 J sau chiar putin mai mult ( 2,3 Jouli la testare).

KJW a folosit pentru acest pistol o camera noua de hop-up metalica si un reciever de asemenea metalic, iar grip-urile sunt schimbate, oferind o senzatie mai puternica de realism. Catarea din fata este din fibra optica iar la exterior au fost folosite componente metalice, spre deosebire de modelul cu green-gas MK 1.
De asemenea si magazia este in totalitate din metal. Avantajul principal este ca MK2 pe CO2 este mai economic decat varianta pe gaz si in plus este mai puternic. Va reamintim ca in cazul lui Ruger MK1 puterea variaza intre 1,33 Jouli si 2,1 Jouli (daca gazul este la o temperatura ambientala mai ridicata).
O caracteristica interesanta este ca incarcatorul cu green-gas de la MK1 poate fi folosit si la acest model. 
 Parametri tehnici:
Producator - KJW
Propulsie - CO2
 Mod tragere - semiautomat
Recul - Nu
Capacitate magazie - 17 bile
 Piedica - Da
Energie aprox.- 2 J
Hop-up - Ajustabil . Se recomanda folositea unor bile mai grele decat cele standard, de preferat 0,32 - 0,36 grame.

0 comments

Trimiteți un comentariu