Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

IPSC airsoft concurs

luni, 2 iunie 2014

Tirul Dinamic ( engl. Practical Shooting ) este un sport international cu arme de foc si airsoft. Se adreseaza tuturor persoanelor cu caracter bun, indiferent de varsta, sex sau profesie, de la nivel de agrement, pana la performanta sportiva internationala.
Confederatia Internationala de Tir Dinamic ( engl. International Practical Shooting Confederation ) sau pe scurt IPSC este organismul care reglementeaza comportamentul in cadrul Tirului Dinamic la nivel Mondial,
fiind infiintat in anul 1976 in USA, avand toate drepturile rezervate la US Patents and Trademarks Office sub numarul 78570660. Site-ul oficial al Confederatiei este www.ipsc.org
Despre regulamentele IPSC aici: https://www.ipsc.ro/regulamente/regulamente/
Despre regulamentul IPSC pentru Action Air / Air Soft aici: https://www.ipsc.ro/uploads/rules/regulamentAA.pdf

La final un scurt clip video

0 comments

Trimiteți un comentariu