Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Test de tir cu pistolul Beretta 92 FS... in toaletă !

miercuri, 7 decembrie 2011

O foarte scurta prezentare a pistolului Beretta 92 FS achizitionat chiar azi. Este produs de Firma KJW si propulsia bilelor este asigurata cu gaz.

Am folosit gaz "Predator" de la Abbey, - deoarece a dat bune rezultate la pistolul Ruger Mark 1. Beretta este un pistol cu blowback, fabricat din metal si ABS dur, are o greutate de aproximativ 800 grame, iar in incarcator incap 24 bile.
Alte detalii intr-o prezentare ulterioara.

Firing / Shooting Beretta 92FS Pistol in The Toilette! Test at 7 Meter! Beretta 92 FS Gas Pistol with strong recoil ( blow-back), from KJW, a good Pistol for Target Shooting, and Plinking.... Have fun with Beretta and.... Toilette room!
Music: Roy Orbison "Pistolero".
More information at "Airsoft Tir" http://www.airsoft-ro.com/


Tinta folosita este una asemanatoare cu "Hatsan Targets", cu diametrul total de 15 cm, plasata pe o coala A4.Tinta poate fi folosita atat pentru probele de 10 metri pistol, cat si pentru 30 metri pusca.
Mai jos va prezentam si acelasi model de tinta adaptata numai pentru pistol, cu diametrul total de 12 cm, incadrata intr-un "card" de 14 X 14 cm si imprimata pe coala A4, cate doua modele / coala.
Ambele tinte prezentate au avantajul unei bune vizibilitati la distantele folosite pentru tragere, mai ales datorita faptului ca numai cercurile "9" si "8" sunt de culare neagra, centrul "10" fiind alb si facilitand luarea liniei de tragere.

0 comments

Trimiteți un comentariu