Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Teste de tir pentru pistolul Smith & Wesson - Firepower .45 si Puşca UHC SUPER 9 PRO

marți, 7 august 2012

Pentru testele de tir care va sunt prezentate in imaginile alaturate s-au folosit Pistol Smith & Wesson M4505 (Firepower .45) si Puşca UHC SUPER 9 PRO (Remington 700 / M40) .
Ambele replici au folosit bile standard cu greutatea de 0,20 grame, iar tinta la care s-a tras a fost una dubla, identica cu cea care va este prezentata in imaginea urmatoare. Mentionez ca tinta are un diametru total de 7,5 cm, fiind foarte asemanatoare tintelor folosite la armele cu aer comprimat cu proiectile sferice (BB Guns) pentru distanta de 5 metri.
In ambele teste s-au tras cate 6 proiectile in fiecare tinta din cele doua imprimate pe coala de hartie A4. Click pe imagini si linkuri pentru detalii suplimentare.

La testul cu pistolul Smith & Wesson - Firepower .45 distanta a fost de 6 metri, iar la pusca UHC Super 9 Pro distanta a fost de 10 metri.
Este de remarcat precizia pistolului, - care nu degeaba este cunoscut ca fiind cel mai puternic si mai precis pistol cu arc, - asa cum am mai remarcat pe acest blog si cu alte ocazii.

Teste pistol Smith & Wesson - Firepower .45 - distanta 6 metri (diametrul total al tintei = 7,5 cm):


Teste pusca UHC Super 9 Pro - distanta 10 metri, diametrul total al tintei = 7,5 cm:

Teste efectuate cu pusca UHC Super 9 Pro:
Urmatorul test a fost efectuat cu bile de 0,28 grame de la distanta de 6 metri asupra unor tinte cu diametrul de 7,5 cm

In testul acesta s-a tras de la 10 metri asupra unei tinte cu diametrul total de 14,5 cm

De la 6 metri asupra unor tinte cu diametrul total de 7,5 cm
De la 7 metri asupra unei tinte cu diametrul de 11 cm. Asupra tintelor mici de dedesubt (5,5 cm) s-a tras de la 5 metri


0 comments

Trimiteți un comentariu