Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Carabina SAR 10 CO2, un pericol pentru porumbei?

vineri, 2 septembrie 2011


O discutie care a pornit de la un topic despre Carabina SAR10 Bolt action cu CO2, pe forumul celor "destepti", - asa cum v-am spus intr-u articol anterior:
Topicul incepe cam asa:

Uitandu-ma pe catalogul de produse al siteului http://www.airsoft.ro, am descoperit o noua replica.http://airsoft.ro/productdetails.php?idprodus=3057
Am auzit ca ar fi alternativa mai ieftina a VSR10-lui de la Marui, cu ceva in plus si anume 202 m/s ( :shock: ).
Ma intreb care este scopul in a da 744 roni pe ceva care nu poate fi folosit la jocuri, probabil arma de vanatoare :D
Pareri, anyone?
---------------
Parerea unui specialist:

Pentru  a ucide o pasare (porumbel)  e nevoie de minim 415 fps (127 m/s) si o greutate a bilei de 0,43-0,5 grame ( minim 7.9 grains) adica comparabil cu cele mai usoare alice pt armele cu aer comprimat. De asemenea, arma ar trebui sa aiba o putere de aprox 4 Jouli ( pentru a propulsa bilele acelea grele cu minim 127 m/s), iar bilele sa fie metalice.
Cu bile mai usoare (0.25-0. 36 grame) si o putere mai mica, pasarea va fi doar ranita….
Deci… e nevoie de o replica care sa aiba aproximativ urmatoarele caracteristici:129 m/s cu bile de 0,36 grame minim si putere peste 3 Jouli.
In concluzie... niciun pericol pentru porumbei.

54 comentarii

Anonim spunea...

Ba cam este pericol. Eu cu un pistol de doar 2 juli cu CO2 am omorat o vrabie de la vreo 4 metri. Aveam bile de 0,28 grame. Deci e pericol. Si sa stiti ca nu sunt mandru ca am omorat-o. Nici nu stiu ce mi-a venit de am tras in ea............. concluzia e ca replicile airsoft pot sa fie periculoase pentru pasarile mici. Si pt oameni. Pot sa produca rani serioase. Deci trebuie mare atentie!

21 octombrie 2011 la 09:10
Anonim spunea...
Anonim spunea...

e mata o vaca de te-a facut pe tine cu coarne

27 noiembrie 2011 la 02:30
Anonim spunea...

omul regreta gestul . cand esti cu pistolul in mana iti vine sa tragi in orice chiar daca apoi regreti. eu am reusit sa ma abtin sa prag in pasari sau animale.

27 ianuarie 2012 la 02:22
Anonim spunea...

am si eu o intrebare sunt cam nou in treaba asta cu airsoftu si mi-am luat sun sar10 pe baza de co2 si ma intrebam daca se pot gasi tevi de precizie pt ele ca mam tot uitat si teava originala are 680mm ca lungime si nu gasesc in nici un shop teava de precizie de lungimea asta daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns ar fi ok :D

27 ianuarie 2012 la 09:53
Anonim spunea...

LA noi nu se gaseste asa ceva. incearca pe siturile de afara... dar costa mult! intrebare: e buna carabina? nu scapa co2 pe la garnitura? e asa de puternica cum scrie pe net? mersi.

30 ianuarie 2012 la 07:25
Anonim spunea...

sincer nu stiu nu am masurato cu aparatul dar stiu sa iti spun ca de la 5 metri trece prin botnita aia din plasa metalica .....

31 ianuarie 2012 la 03:25
Anonim spunea...

dar sincer sunt putin dezamagit de ea are cateva probleme
1. incarca uneori si 3-4 bile odata ( daca stiti care e problema ajutatima si pe mine va rog )
2. cad bilele din teava daca o tin inclinata in jos
3. cartusele de co2 raman blocate in cilindrul ala metalic in care intra...
in rest toate bune si frumoase eu sunt incepator in treaba asta cu airsoftul si as avea nevoie de putin ajutor

31 ianuarie 2012 la 04:54
Anonim spunea...

Eu folosesc un Dan Wesson 8'' impotriva cainilor vagabonti. imi este frima sa mai duc gunoiul! nu am gasit alta solutie de autoaparare...

31 ianuarie 2012 la 09:27
Anonim spunea...

Daca vrei tevi de precizie, intra pe forum " airsoft romania" si cauta opinii si situri de unde sa cumperi sau ce sa faci pt replica ta .
In aceasi ideie, mai baieti, airsoftul se joaca in Romania dupa niste reguli foarte bine stabilite si care au ca scop protejarea jucatorilor.
Trasul dupa animalute , vrabii , pisici , caini nu este o practica a celor indragostiti de sportul asta cu replici de airsoft.
Pt toate celelate proble de functionare a replicilor voastre tot pe forumul mentionat gasiti multi pasionati sa va dea sfaturi sau chiar ajutor.
Pt cainii care te ataca poti sa recurgi la un sprai iritant cu jet concentrta, in loc sa incalci legea. Afisarea oricarei replici, fie si a unei brichete cu forma de pistol , pe strda poate fi sanctionata conform legilor romanesti, ca sa te lamuresti despre ce ce iti spun cauta legea armelor si munitiilor capitolul detinre , tramsport si uz de arma ! Grija mare cu jucatul cu replici care seamana cu armele reale. Se poate intampla sa te vada vo baba iubitoare de catei care sa sune la 112 si atunci ai sa poti avea probleme.

13 februarie 2012 la 07:54
mihai spunea...

va salut pe toti,am nimerit si eu aici k ma preokupa kestia ku pasarile numai k la mine e vb de CIORI si COTOFENE abia astept sa comand un walter sau un sturm para, ce ziceti ma ajuta aceste modele?

25 februarie 2012 la 01:51
Anonim spunea...

Nu cred ca un pistol airsoft e o alegere buna pentru alungarea daunatorilor din curte. Un pistol e o replica cu precizie mica la distanta datorita tevii scurte, - asa e la toate pistoalele indiferent ca sunt airsoft, cu aer comprimat sau cu glont. Trebuie o replica cu teava mai lunga si suficient de puternica pentru a rani macar daunatorii aia. Cred ca cea mai buna alegere este Carabina Ruger MK1, - care este similara cu pistolul Ruger MK1 numai ca are teava mai lunga si patul specific unei carabine. Are si puterea mai mare ca pistolul, undeva la 2,5 Jouli reali cu gaz predator de la Abbey. Nu e cu capsula Co2 ci cu gaz. cauta aici si ai sa vezi articole despre Carabina MK1.

26 februarie 2012 la 00:49
Anonim spunea...

problema 1 cu mai multe bile pe teava se intampla ca nu tragi bolt-ul pana la capat. problema 2 cu bilele care cad cand replica este inclinata in jos am patit-o si eu. trebuie sa dezasamblezi intreaga replica (este cam ultima piesa demontabila din pacate)si sa intorci bucata de plastic din hop-up in sus ca sa tina bila (este orientata cu piedica in jos. nu stiu de ce, probabil o greseala de asamblare) si o vei mai pati daca reglezi hop-up-ul la cea mai joasa actiune. pt problema 3 cumpara-ti un tub de silicon pt replici de la orice magazin airsoft si foloseste-l in interiorul bolt-ului inainte sa pui o butelie de c02 noua.

8 martie 2012 la 07:05
Anonim spunea...

Salutare, in legatura cu SAR-10. Intr-adevar are o pb cu o piesa care poate veni din fabrica montata invers si de aceea scapa bile cand inclini arma. Eu am cascat bine ochii cand am cumparat-o si am prins una ce nu are aceasta pb si trage super ok. O singura nelamurire am: nu stiu exact cat trebuie strans surubul de la camera ce contine butelia CO2, daca il strang prea tare se goleste butelia, daca il strang prea incet nu merge iar la prima tragere se goleste butelia. Per ansamblu este o arma foarte buna si precisa dar foarte puternica si astfel trebuie avut grija sa nu se traga de foarte aproape si pe cat posibil nu la cap. Oricum recomand cu caldura folosirea mastilor pt protejarea dintilor.

8 mai 2012 la 09:22
Anonim spunea...

Nu am inteles care e treaba: cum adica daca il strang prea tare se goleste butelia? Daca strangi repede si pana la cap nu scapa gaz din butelie. Poate nu te-ai exprimat tu cum trebuie sau nu inteleg eu, scuze. Stii de ce intreb? Pt ca as vrea sa-mi cumpar asa ceva si am inceput sa pun bani deoparte insa nu as vrea sa dau atatia bani pe ceva care are probleme cu scaparea gazelor. Mersi pt orice sfat.

8 mai 2012 la 21:59
Anonim spunea...

salut. eu am descoperit pb pe care o are a mea (sau cel putin asa sper). o-ringul este distrus. faza e ca s-a distrus treptat. la inceput daca nimereai o anumita pozitie mergea ok. oricum va trebui sa-l schimb.

P.S.: sunt cel care a scris in 08 mai 2012 la 09.22 :P

19 mai 2012 la 13:07
Anonim spunea...

Aici e marea problema a armelor cu butelie de co2. cred ca nu ai lasat butelia in pusca multa vreme, asa e? si totusi oringul s-a distrus. cam de cat timp ai carabina? in comparatie cu replicile cu co2, cele cu gaz nu au problema asta. e adevarat ca replicile cu gaz sunt mai slabe, din cate stiu eu singura pusca puternica este carabina MK1 care scoate undeva peste 2,5-3 juli cu gaz bun insa cele mai puternice sunt tot cele cu co2.

20 mai 2012 la 00:43
Anonim spunea...

Salut,sunt si eu interesat de pusca sar10 co2,dar pe ficare site(forum) pe care intru zice ca are probleme.Si la magazine ficare spune alte specificatii tehnice despre aceasta arma.Exista cumva mai multe tipuri?Sunt foarte dezorientat.Am fost la un magazin,vanzatorul mi-a facut o demonstratie si mi-a spus ca nu este atat de fiabila ca alte snipere,in schimb forta este posibil cea mai mare dintre toate sniperele de pe piata.A mai spus si ca problemele la ea nu sunt majore si pot fi reparabile.In concluzie sunt dezorientat.Daca ma poate cineva sfatui ce sa fac,ii multumesc anticipat.

21 mai 2012 la 09:33
Walther SG 68 spunea...

Problema e valabila pt toate replicile cu Co2. Bioxidul de carbon "mananca" garniturile foarte repede in comparatie cu gazul "Green Gas" sau "Predator" sau altceva care se introduc direct in incarcator si nu sunt la butelii mici cum e cu Co2. Diferenta de putere e data de gradul de umplere al buteliei. Primele focuri sunt cele mai puternice pt ca butelia e plina, apoi puterea scade mai ales ca daca tragi focurile repede gazul se raceste si puterea scade. Carabina SAR10 CO2 nu e cine stie ce si e si scumpa. La ce iti trebuie? Ca arma de vanatoare? La auto-aparare? Nu e buna de asa ceva pt ca nu trebuie sa tii butelia mult timp insurubata in arma pt ca se distruge garnitura, cum ziceam mai sus. Daca o sa dai click pe linkul postat cu numele mei o sa vezi exact ce iti trebuie. AIA e pt auto-aparare si pt tras in caini vagabonzi si alte chestii agresoare..........

21 mai 2012 la 23:42
Anonim spunea...

aha,ms pt sfat.Eu eram interesat de ea pt ca am vazut ca are o forta extraordinara pt o arma airsoft.Si armele pe co2 se stie ca sunt mai puternice decat cele pe gaz sau spring.Sunt pasionat de arme si vreau ceva mai puternic de aceea m-am indreptat spre aceasta arma.As mai avea o intrebare.As vrea sa particip la jocurile airsoft,stau in Bucuresti si am 14 ani dar am auzit ca se primesc si copii cu varsta de 14 ani implinita.Nu stiu daca esti in legatura cu asta,dar daca stii intreb,unde se dau aceste intalniri,daca se face vreo pregatire inainte sa joci,daca trebuie sa cumperi arme si echipament? Eu n-am echipament nici macar masca.Si ca arma am un pistol colt STI Lawman,nu stiu daca pot merge doar cu acel pistol la jocuri.Am inteles ca se si inchiriaza..nu stiu,sunt incepator in airsoft si am nevoie de sfaturile unui specialist in acest domeniu.Multumesc pentru sfaturi!

22 mai 2012 la 00:42
Anonim spunea...

La jocurile airsoft se primesc posesori de replici airsoft. Legal ai voie sa le cumperi cand implinesti 18 ani, nu 14... deci.... STI Lawman e de doua feluri: unul fara recul, cu gaz si care costa vreo 140 ron si unul cu recul si tot restul la vreo 460 de lei daca nu ma insel. Ambele cu gaz, nu co2. Din cate stiu se primesc la jocuri NUMAI cu replici cu recul (blow-back). Oricum, recomand ca avand putere mai mare replicile fara blow-back indiferent daca sunt cu gas sau co2. Au mai putine piese in miscare si se foloseste gazul numai pt propulsie, nu si pt efectul respectiv de recul. E adevarat ca blowback-ul e spectaculos.... da impresia de realism, insa ti-am zis cum sta treaba. Sa nu-ti iei replici cu blowback cu manson de abs... nu tin multa vreme. Sunt mai ieftine ca cele cu manson metalic ( doar vreo 300 ron) insa nu au rezistenta in timp, mai ales daca folosesti un gaz mai puternic cum e Predator de la Abbey. Dai vreo 400-500 ron si-ti iei o replica cu manson metalic si alea dureaza. Daca vrei NEAPARAT pusca, nu-ti recomand SAR10. Recomand Carabina Ruger MK1 cu gaz. Scoate pe bune peste 3 jouli cand e full gas si trebuie sa folosesti bile mai grele de 0,28 grame ca sa fie precisa. Este o replica destul de urata insa e SUPER ca fiabilitate si tot ce vrei. Si e ieftina! O gasesti la maxim 300 ron. Sau pistolul Ruger MK1. E la fel ca si pusca in cauza numai ca are teava mai scurta ( e pistol!) si nu are pat ca de pusca. Scoate peste 2 jouli. Daca vrei neaparat un pistol cu recul si slide metalic si vrei sa fie cu CO2, - ia un Glock Tokyo Soldier. E foarte puternic ( pe siteul UMAREX scrie 2,5 Jouli, dar cu butelie noua scoate peste 3-3,5 jouli), trebuie sa folosesti tot la fel, bile mai grele de 0,28 grame ca sa fie precis ( la putere mare bilele usoare o iau aiurea!) si poti sa spargi si geamuri cu el. Dar nu te vor primi la jocuri de airsoft cu asa ceva pt ca e prea puternic si poate sa raneasca ca si o arma cu aer comprimat, de la distante mici de 4-6 metri.
Sper ca ti-am fost de folos cu ceea ce stiu si eu.

22 mai 2012 la 06:08
Anonim spunea...

Ms.E fara blowback,are cam 0,6 jouli,dar am spart cu el sticle;).Vreau doar sa particip la acele jocuri,am inteles ca se inchiriaza nu e neaparat sa ai tu.Pistolul mi l-am luat cu un adult,iti dai seama ca nici nu mi-l da altfel.Il am de un an si merge la fel de bn,acu 2 zile am facut tandari o sticla tare cu 3 bb.Inca mai am si gaz ca n-am tras foarte mult,cam la 2-3 zile poate si la o saptamana,dar merge bine,ca nou.si in legatura cu acea pusca,am vazut ca s-a vandut ca painea calda,asta pt ca are o forta foarte mare si nu este nici prea scumpa(cred eu) in raport cu forta,oricum preturile armelor airsoft cresc daca arma se apropie de cele reale la design,greutate si acel blowback deci forta mai putin iti dai seama ca nu poate avea forta unei arme reale,sunt replici,deci designu conteaza.Aceste carabine sar10 sunt noi facute si primele arme aduse la noi au fost toate,absolut toate niste ciurucuri,deloc fiabile,ficare avea cate o problema.Mi-a spus un vanzator la un magazin airsoft ca are probleme,dar se poate repara.Pei ce eu iau o arma ca sa o repar?Si am inteles ca se returneaza acest lot si vine altul bun,dar trebuie sa avem rabdare.Arma aceasta poate fi buna,dar in Romania vin foarte multe lucruri(nu numai arme) facute pe vapor.Asta este.Sper sa vina cat mai repede lotul acela.Si sper sa nu-i mareasca pretul.

23 mai 2012 la 00:26
Anonim spunea...

Si va spun,cand vine acel lot,sa testati acea arma daca vreti sa vanati un iepure.A incercat cineva si l-a doborat,nici suflare numai avea.Este foarte puternica,nu va jucati cu ea care are sau va avea,sa o indreptati spre oameni sau animale pt ca este criminala.Nu zic ca poate omori oameni(depinde unde loveste),dar animale mai mici le face praf.Ma mir cum de nu interzice legea folosirea unei arme ca asta.Da din pacate nu e nici timpul trecut.Oricum,o arma ca aceea pe mana unor inconstienti se numeste PERICOL PUBLIC.

23 mai 2012 la 00:33
Anonim spunea...

SAR 10 e o arma puternica, cu posibilitate de upgrade( cu mici modificari). Teava originala e naspa..de aluminiu,cam 430mm, D=6.08mm, si se poate inlocui cu o teava madpull de 650mm, D=6.03mm. Modificarea consta in zona hop-up, ai nevoie de o prelucrare mecanica( un prieten strungar). Se mai poate modifica si valva de CO2, dar dupa modificare arma nu mai poate fi folosita la airsoft, depasind 198m/s cu bile de .36 iar bila trece prin 5 placi de 2,5 cm de ampora extrudata.( o arma de 100m/s nu penetreaza decat cu greu una).Pentru a ascunde teava care iese din arma dupa upgrade, va recomand silencer JBU, varianta lunga( 21cm)si evident, montat pe adaptorul de silencer care trebuie achizitionat separat.
Probleme:
- ca app orice copie marui, incarcatorul tinde sa se blocheze si tragi fara bile.
- sina pentru luneta e prinsa cu suruburi prea lungi, si se zgarie cilindrul( frumos slefuit)din interiorul armei
-exteriorul de plastic simplu, cam din topor...
- valvele din ceva soi de plastic moale, care se uzeaza relativ repede.Se pot inlocui cu altele din teflon.( pentru varianta cu upgrade la valva).
E o arma comoda,ieftina si relativ usoara.Extrem de precisa si puternica.Sunt multumit de ea, si probabil ca imi voi achizitiona inca una, in caz ca nu gasesc cilindru de rezerva ca spare-parts, ca sa pot si juca cu ea... Am modificat-o ca sa vad cat poate duce pe chrono :))

25 mai 2012 la 10:21
Anonim spunea...

Nu stiu cat de ieftina e o astfel de arma care costa peste 750 RON...... zau asa. La banii astia gasesti pusti cu aer comprimat adevarate dar pt alea iti trebuie permis! Eu as vrea sa stiu mai multe despre carabina MK1 pe gaz despre care s-a scris aici in unele articole. Am inteles ca e destul de puternica din fabrica ( real scoate peste 3 Jouli) si vreau sa stiu cum se poate upgrada.

25 mai 2012 la 23:35
Anonim spunea...

quote:
"Aici e marea problema a armelor cu butelie de co2. cred ca nu ai lasat butelia in pusca multa vreme, asa e? si totusi oringul s-a distrus. cam de cat timp ai carabina?..."

nu am lasat butelia in ea. arma este noua (a functionat doar cu o singura capsula pana acum, cu care a tras foarte bine aprox 50 de focuri). am inlocuit o-ringul si tot nu s-a rezolvat problema (am folosit inclusiv banda cu teflon). pb nu este ca are scapari ci ca pierde in cateva secunde (aprox 10sec) tot gazul, imediat cum a fost penetrata capsula de co2.

26 mai 2012 la 02:57
Anonim spunea...

Poate fi modificata sa traga cu bile de 0,3 cu 198 m/s? Asta e tare. Depaseste 4 jouli,asa cred pt ca spune ca la 0,12 cu 257 m/s si 0,2 cu 200 m/s trage cu 4 jouli.Aceasi energie ramane chiar daca viteza scade bila este mai grea si cu 0,3 trage cam cu 150 m/s daca nu ma insel(nemodificata),dar asa..Puternica.Pt cel care spune ca nu este ieftina,sa stii ca la airsoft exista snipere cu o forta de 1-2 jouli,dar cu un design extraordinar si costa pana la 60 mil.Wow.Pt un sniper cu o asemenea forta acest pret este mik.Daca n-ar avea probleme asa ar fi perfecta

26 mai 2012 la 03:26
Anonim spunea...

E suficient de puternica si fara modificari pt ca sa omori porumbei de la o distanta rezonabila.

26 mai 2012 la 09:01
Anonim spunea...

ce spuneti de pistoale cu arc? 0,6J?

25 septembrie 2012 la 09:31
Anonim spunea...

Va rog sa-mi dati detalii despre pistolul TAURUS cal 9mm PT 92 AF made in TAIWAN 100m/s 0,6J. pe arc. Poate dobori daunatori?zburaroare (cotofene-ciori). Deoarece vreau s-ami achizitionez unul la recomandarea unui prieten !Va intreb pentru ca unii dintre voi sunt cunoscatori in ale AIRSOFTULUI .va multumesc astept raspuns.

25 septembrie 2012 la 10:00
Anonim spunea...

La 0,6 jouli niciun pistol nu scoate 100 m/s cu bile de 0,20 grame. La puterea asta are maxim 77.5 m/s adica 255 fps si nu faci nimic cu coteofenele si ciorile, doar le gonesti de unde sunt si atat. de ce sa dai 100 ron pe un pistol cu arc daca vrei macar sa ranesti o pasare maricica cum e o cioara? Iti trebuie o replica cu putere de MINIM 2 jouli care sa scoata 100 m/s cu bile GRELE de 0,40. Cu 0,20 n-ai sa ai succes decat la vrabii daca le nimeresti. Iar replici airsoft de peste 2 jouli nu prea gasesti care sa mearga si cu GAZ (nu CO2 pt ca nu ai voie sa tii butelia mult timp insurubata pt ca se duce garnitura). Gasesti pusti cu gaz scumpe cum e carabina SA1G (TAN) de la KJW cu propulsie asigurata de gaz "Predator" de la Abbey (pentru o performanta de peste 2,7 Jouli) dar e peste 900 ron din cate stiu. Mai ai varianta pistolului Ruger MK1 de la ASG/KJW care are peste 2 jouli si merge cu GAZ. Bagi bile grele de 0,36 sau 0,40 si poti sa ranesti cioara pana la 10 metri distanta dar e cam putin. Oricum dincolo de 20 metri nu mai e precis chiar si cu bile grele. Cea mai buna e carabina MK1 de la KJW. E ca si pistolul de mai sus dar are teava mai lunga si puterea de peste 3 jouli cu gaz bun si cand e cald afara. Si nu e scumpa. O gasesti la vreo 300-370 ron in functie de magazin. SUCCES.

25 septembrie 2012 la 22:55
Anonim spunea...

i-ti multumesc !daca mai am neclaritati te mi intreb nu te superi ? :))

27 septembrie 2012 la 23:19
Anonim spunea...

Posibil sa mai fi tras la tinta uni dintre voi cu arme(pusca)prin tanciocuri ma refer la pustile alea cu arc f cu f care le incarca aia cu alica vreau sa stiu daca este cit de cit puternica,si dac i-ti trebuie permis PA.cam la ce pret ajunge? face parte din categoria AIRSOFT TIR ?multumesc astept raspuns.

27 septembrie 2012 la 23:43
Anonim spunea...

Acele pusti despre care vorbesti nu sunt de airsoft. Sunt arme cu aer comprimat cu alice sau bb-uri (bile metalice calibrul 4,5 mm). In mod normal trebuie permis ca sa posezi asa ceva. In mod similar exista si pusti airsoft cu arc, dar armarea nu se face prin frangerea tevii ci prin miscarea inainte si inapoi a inchizatorului care comprima un arc mai putin puternic ca al acelor pusti de care vorbesti tu.

28 septembrie 2012 la 00:50
Anonim spunea...

(लुका)asta este CV meu !sunt anonim din data de 25&27. i-ti multumesc!! pentru info.Vad ca te pricepi bine ! plz raspunde-mi !referitor la pistolul TAURUS cel discutat mai sus,pentru a-i mari FPS(jouli)pot modifica arcul?adica i-l extind s-au i-l comprim ?bine daca se poate,sa-l demontez...astp rsp.inca odata merci frate!

29 septembrie 2012 la 07:37
Anonim spunea...

लुका Daca se poate,ce bile sa folosesc?

29 septembrie 2012 la 07:39
Anonim spunea...

लुका:Am urmarit unele videoclipuri postate pe net in care arata ca unele pistoale pe arc 0,6jouli,pot folosi bile din sticla 6mm .tinta fiind un recipient de 1 litru(sticla) frate... a spart sticla?cum?nu uzeaza s-au strica gheara extractoare(mecanismul care extrage bila din incarcator si o introduce pe teava)s-au uzeaza teava pistolului?

1 octombrie 2012 la 06:12
Anonim spunea...

bilele de sticla si cele de aluminiu nu sunt prea grele, au 0,28 si o,30 grame. vor zbura cu 63-65 m/s (ca incet!) si vor merge la maxim 28-30 metri din care vreo 12-14 metri drept, apoi bila incepe sa coboare, cam asa ceva. pentru siguranta sa zicem doar 10 metri drept la tinta. bilele de sticla sunt foarte dure si sticla sparge tinta de sticla, pe cand aluminiul nu sparge sticla intotdeauna, mai ales la puteri mici. oricum, un pistol cu arc e slab si nu cred ca sparge o sticla de bere, sau daca o face asta e la distante mici.......

1 octombrie 2012 la 10:56
Anonim spunea...

लुका.Tot nu mi-ai spus daca bilele din sticla s-au cele din aluminiu uzeaza (strica )gheara extractoare??credema nu l-am desfacut sa vad din ce este confectionata !

2 octombrie 2012 la 06:19
Anonim spunea...

lasa pistolul pe arc asa cum e facut sa traga cu bile de plastic. nu stiu cum e beretta 92 sau taurus cu arc, dar daca e ca unul real, sau ca cel cu co2 sau gaz, atunci are o piedica in lateral pe stanga langa tragaci. apesi butonul de pe partea dreapta si rotesti pedica in jos si iese culasa/mansonul si vezi cum e in interior. daca e ca firepower 45 cu manson metalic, atunci are componentele din interior in majoritate din plastic si se vor deteriora repede. te sfatuiesc sa iti iei un colt national match tot pe arc daca vrei un pistol spring cu componentele interne in majoritate de metal. coltul ala chiar daca are culasa/mansonul de abs(plastic dur) e mai rezistent decat altele. de aia e si mai scump. il am de 2 ani si cred ca am tras 10.000 bile cu el si merge perfect, pe cand firepower 45 (cu slide metalic!) il am de un an si deja are uzura mare la interior si uneori nu mai trage cand apesi pe tragaci. nu are rost sa tragi cu bile de metal sau sticla cu un astfel de pistol. il uzezi prematur. poti sa folosesti bile de plastic de 0,25 sau maxim 0,28 daca vrei sa gauresti cutii de bere pline cu apa ( nu goale, pe alea le gaureste numai un pistol cu gaz sau co2).

2 octombrie 2012 la 08:31
Anonim spunea...

लुका.Cit ai dat pe el?si spune te rog,are reincarcare manuala s-au semiautomata?te intreb asta ca in cataloage pistolele COLT sunt inscrise sub alte denumiri,si te duce-n eroare!Drept dovda pistolul meu descris mai sus,alte preturi alti M/S alte denumiri iar in poza este acelas si multe alte daca faci o analiza.

3 octombrie 2012 la 05:52
Anonim spunea...

Fiind cu arc trebuie sa armezi mereu tragand culasa inapoi. LINK:
http://www.airsoft.ro/CYBER%20GUN-COLT-NATIONAL-MATCH---SPRING_2592

Alte linkuri:
http://www.youtube.com/watch?v=zAifs9IkNRo&feature=plcp

3 octombrie 2012 la 11:22
Anonim spunea...

लुका.Am intrat pe link.misto pistolu.chiar asa scoate 0,54 jouli?si de pret sa nu mai vorbesc!Merita.Eu am dat pe al meu 180 lei si este praf fata de al tau!! la.livrat acasa s-au ai mers la centru cumparind-ul personal??te rog vreau si eu adrea s-u nr tetefon al agentiei,ca in Bucuresti sunt multe si preturi diferite,dar aici unde am intrat(linkul)dat de tine preturile sunt OK.

3 octombrie 2012 la 22:23
Anonim spunea...

ZICETI-MI SI MIE CE E AIA ARMA CU HOP-UP REGLABIL?VREAU DESCRIERE CUM ADICA HOP-UP.CE E ALA?

4 octombrie 2012 la 05:00

hop up este un dispozitiv care permite ca bila sa capete o miscare de rotatie atunci cand e expulzata pe teava armei, astfel ca se obtine o precizie mai buna si o distanta de tragere mai lunga. se intalneste si la replicile airsoft dar si la UNELE arme cu aer comprimat care folosesc bile calibrul 4,5 mm. cum adica ce e REGLABIL? adica poate fi reglat cu o cheie imbus mica (de obicei) in functie de greutatea bilei.
Nota: postati si in alte parti nu numai pe acest topic, daca nu are legatura cu subiectul. ALTFEL VOI TRECE LA STERGEREA MESAJELOR CARE NU AU LEGATURA CU TEMA ARTICOLULUI.

4 octombrie 2012 la 05:31
Anonim spunea...

Si eu am facut un gest pe care il regret enorm si imi vine sa-mi trag pumni in cap. Deci, accept orice critica sau injuratura. Am tras cu un pistol Ruger Mk1 pe gaz intr-o vrabie cam de la 5 m cu bile de 0.23 g. Din pacate pasarea a murit. Scriu asta ca aviz pentru orice amator sa-si reprime tentatia de a trage in pasari si nu numai

6 februarie 2013 la 07:11
Anonim spunea...

Mda.... pana la urma omul e vanator din fire si are tendinta sa traga in diverse animale. In alte tari e admis ceea ce numim "pest control" adica vanatoarea animalelor si pasarilor mici daunatoare pentru gradini, culturi, gospodarii. Asta se face cu arme cu aer de obicei. Nu aprob folosirea armelor airsoft pentru a trage in cotofene, ciori, etc.... dar UNELE astfel de replici airsoft puternice si cu bile grele pot fi folosite cu succes la asa ceva.

6 februarie 2013 la 09:04
Anonim spunea...

Daca un pistol cu o putere de max. 2 J si 130 m/s a ucis vrabia, atunci cred ca o pusca de 4 J si 200 m/s poate fi un pericol pentru porumbei. Din pacate.....

6 februarie 2013 la 22:36
Anonim spunea...

un tutorial sau ceva indicatii pt modificarea unui sar10 ma ajuta cineva? zicea cineva mai sus ceva modificare la valva .....

17 februarie 2013 la 11:20
Anonim spunea...

Pt cel din 17 februarie 2013.
http://www.youtube.com/watch?v=SPqB0yIpsp8
Aici vezi cum se desface valva de gaz si se inlocuieste arcul cu unul mai slab pentru a permite sa elimine mai mult CO2 la o lovitura a cocosului. Va consuma mai mult gaz. O butelie de CO2 la un incarcator. Asta e. Ori putere ori economie la gaz.

18 februarie 2013 la 08:20
Anonim spunea...

Deci va spun ca sa va fie clar in legatura cu buteliile de CO2...Am lasat eu butelie de CO2 intr-un Dan Wesson timp de 2 luni de zile fara sa stiu ( am uitat pur si simplu) si nu are frate nimic...nu asta e marea problema...marea problema este atunci cand le infiletam sa tinem butelia fixa, ca sa nu solicite valva (acel ac din capat unde strapunge butelia de co2) . Asta e marea problema, odata ce valva nu este solicitata , faptul ca ti tu butelia o zi 2 poate 5 zile nu e o mare problema...insa, dupa fiecare butelie ungeti valva, garnitura si curatati arma cu ulei siliconic . Odata ce faceti toate aceste lucruri cu atentie , nu o sa ai nici un fel de problema cu arma, indiferent ce marca este. Vorbesc din experienta deoarece detin peste 10 piese diferite branduri si toate pe CO2. Vad ca se vb la acea vreme de MK1 carabine si de SAR10 CO2 - Incercati cu 950 RON cea mai puternica arma airsoft din lume si anume SVD Dragunov de la King Arms 5 Juli reali, 215m/s, full metal + Polymer , 2 arcuri incluse unu de 1,6 juli (pt jocurile de airsoft) si celalalt arc care duce arma in 5 juli si peste 210m /s . Acuratete impecabila, fiabilitate mult peste SAR10 co2 si asa cum am spus cea mai puternica arma de airsoft. Cei drept nu este scumpa deloc , daca luam in considerare descrierea de mai sus. Asa cum am spus aceste arme rezista si functioneaza exact cum stim sa tinem de ele si pe masura atentiei acordate fiecareia in parte. Normal ca un pistol/pusca nu va trage lafel de precis dupa 20-30 de incarcatoare daca nu a fost curatat/a ...ca si la armele reale, se depune mizerie in interiorul tevii care in timp, modifica traiectoria bilei dar si precizia totodata. Fara a dori sa fac in vre-un fel sau altul reclama, va dau un site serios si cu o servire impecabila (pt cei care nu stiu de el) de unde va puteti achizitiona aproape orice tip de arme airsoft : http://airsoftieftin.ro/
Sper ca am fost de folos.

22 ianuarie 2014 la 17:03
Anonim spunea...

un Svd Dragunov Acm , cu o putere de 170 de m/s si 2,81 J are puterea sa raneasca , sa omoare o pasare?. Tin sa precizez ca este pentru pasarile daunatori , din ograda , nicidecum din placere as face asta

25 februarie 2014 la 15:01

Rog cititi cu atentie articolele de pe blog. Replicile airsoft NU sunt destinate controlului daunatorilor si nici auto-apararii. In general NU sunt suficient de puternice pentru asa ceva, iar legislatia noastra interzice in mod expres asta. Despre efectele produse de replici airsoft puternice (cele care au in jur de 3 Jouli sau peste) sunt nenumarate articole si chiar videoclipuri pe blog.

25 februarie 2014 la 22:39
Anonim spunea...

Salut...o intrebare daca imi permiteti...ce stiti despre pusca remington M700 hunter cu propulsie pe spring arc?

1 aprilie 2017 la 23:37

Trimiteți un comentariu