Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Pistolul semi-automat Nambu 14 (Video)

duminică, 4 martie 2012


Pistolul Nambu (Nanbu kenjuu sau Nanbu Ogata jidou-kenjuu) a fost un pistol semi-automat utilizat de Armata Imperiala Japoneza si Marina în timpul războaielor mondiale primul şi al doilea .Pistolul a avut doua variante, de tip A (de asemenea, numit de tip 4), şi de tip 14. Pistolul Nambu foloseşte un cartuş de presiune joasa, de calibrul  8 mm.
Marushin Nambu tip 14 blowback 8 mm Pistol HW este Gas Blow Back de acelaşi calibru ca pistolul iniţial. Pistol este realist marcat cu "Type 14" în japoneză pe o parte, şi o dată / număr de serie, fiind foarte realist şi foarte precis!
Pistolul trage cu bile de 8 milimetri cu greutate de 0,27 sau 0,34 grame si are o putere se aproximativ 1,2 Jouli cu  Gaz "Predator" ( viteza la iesirea pe teava cu bile de 0,27 este de 95 m / secunda)
Mai multe la:
Airsoft Tir am airsoft Romania Blog

1 comment

Anonim spunea...

Pare excelent! insa e cam scump. nu stiu ce sa zic, un Tokyo Soldier [glock] e mai ieftin doar 440 lei si mult mai puternic dar e cu CO2. Insa asta e superb!!!!

6 martie 2012 la 08:18

Trimiteți un comentariu