Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Cele mai puternice revolvere cu Co2: Ruger Super Hawk versus Dan Wesson

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Multa lume se intreaba care e cel mai puternic, precis si fiabil pistol sau revolver de airsoft.... ei bine, fara a va putea da un raspuns clar, azi voi prezenta doua revolvere cu propulsia proiectilului asigurata de capsule de CO2. Sunt cele mai puternice revolvere din aceasta gama. Este vorba de Ruger Super Hawk si Dan Wesson. Ambele sunt fabricate din metal si ambele au diverse variante in ceea ce priveste lungimea tevii. Incepand de la 4 inches si terminand cu 8 inci.
Variantele cu teava mai lunga au si o putere declarata mai mare si evident o precizie mai mare. Asta e esential mai ales la revolverul Dan Wesson care, - la fel ca la armele cu aer comprimat, - nu dispune de sistem Hop-Up. Dealtfel, cele doua revolvere fac trecerea de la replicile airsoft catre armele cu aer comprimat, datorita puterii lor, putere care le face inutilizabile la jocurile tip airsoft pentru ca pot produce rani serioase - ele putand fi folosite numai la tragerea la tinta.
La capitolul "putere" avem doar cateva pistoale airsoft care se pot compara cu aceste revolvere: Ruger MK1 de la ASG, cu propulsie pe Red-Gas si care are aproximativ 2,14 Jouli reali, Walther P99 CO2 DAO de la Umarex cu aproximativ 3-4 Jouli si Glock 17  (Tokyo Soldier ) tot de la Umarex cu aproximativ 2,7-4 Jouli. Diferentele de putere apar tocmai datorita faptului ca pistoalele cu CO2 necesita capsule noi pentru maxima performanta si chiar asa, puterea lor este inconstanta....
Deci...
Cele mai puternice revolvere airsoft? Ruger Super Hawk sau Dan Wesson?
UMAREX RUGER SUPER HAWK 8” :
DESCRIERE:    DETALII TEHNICE: Calibru: 6 mm BB Sursa de energie: CO2 CAPSULE Energia maxima: 4 JOULI Lungime totală: 345 MM Greutate: 990 GR. Bile plastic:/metal RECOMANDATE 0,20 GR - 0,30 GR Capacitate incarcator: 8 BILE Sistem: SEMIAUTOMAT Viteză: 200 M/SMaterial:  METAL Hop-Up: EXISTENT ( NEREGLABIL ) Pret :539,95 RON
Prezentare video:

-------
ASG Dan Wesson 8'' :
DESCRIERE: Produs de/pentru ASG Viteza bile  165 m/s Bile recomandate 0.28 g Energie 2.7 J Greutate 1040 g  Hop-Up Nu  BAX Nu Propulsie CO2 Blow-back Nu Material ABS + METAL Calibrul tevii 6mm
Capacitate incarcator 6 Lungime 338 mm Mod de tragere Semi-Automat Teava interna 190 mm Greutate bile recomandate: 0.20g-0.30g BBs Pret: 430,00 Ron
Prezentare video:

Ambele revolvere au plusuri si minusuri... de la lipsa hop-upului la Dan Wesson ( ceea ce face ca traiectoria bilei sa nu fie foarte precisa dincolo de distanta de 10-13 metri), pana la ... pretul mare in cazul ambelor, dar mai ales al Ruger-ului care e cu aproximativ 100 lei mai scump. Ambele revolvere au capacitate mica de incarcare a proiectilelor, - lucru firesc la un revolver care are butoias, nu incarcator ca pistoalele. Rugerul are insa 8 cartuse, fata de 6 la Dan Wesson. Ambele dau totusi rezultate bune la tir in conditiile in care capsulele cu Co2 sunt pline si mediul ambiant e calduros, facand posibila dezvoltarea puterii maxime, astfel ca tinta poate fi lovita cu precizie acceptabila pana la distante de 15 metri si chiar peste.
La fel ca toate armele cu propulsie cu CO2, exista problema garniturilor de la supapa buteliei. Aceasta de uzeaza mult mai repede ca la pistoalele cu Gaz, incarcarea trebuie facuta cu multa atentie, trebuie unse des cu ulei siliconic.... altfel incep sa scape gazul si
arma devine inutilizabila.
Extrem de frumoase si bine realizate, aceste revolvere nu sunt totusi utilizabile la jocurile airsoft, datorita puterii prea mari. Destul de delicate in privinta supapei de admisie a CO2, nu au o viata prea lunga pentru cineva care se gandeste sa le foloseasca foarte intens pentru trasul la tinta, tirul asupra ... cainilor vagabonzi, etc.
Important de stiut: NU pot fi utilizate ca arme de autoaparare. Nu numai ca legea interzice asa ceva ( insa pana la urma legea nu ma impiedica sa ma apar cum pot in casa mea!) insa datorita garniturilor de la supapa, nu pot fi tinute incarcate cu gaz mai mult de 2-3 ore cat dureaza un joc.... deoarece , asa cum spuneam, se deterioreaza repede aceste supape! Intr-adevar, dupa ce am terminat de tras, in mod obligatoriu capsula cu Co2 chiar daca mai are destul gaz in ea, trebuie scoasa din pistol.
Deci? Care e mai "bun"?
As inclina catre Ruger Super Hawk.... totusi.
Enjoy!

79 comentarii

Anonim spunea...

eu am tras cu o butelie de co2 o luna de zile desteptule i

26 mai 2012 la 15:33
Anonim spunea...

bravo! ai tinut butelia in pitol o luna de zile. mai fa treaba asta de vreo 2-3 ori tot asa si o sa ramai cu garnitura de la supapa distrusa. desteptule............

27 mai 2012 la 22:10
Anonim spunea...

Nu se poate inlocui acea garnitura?

8 iulie 2012 la 15:11
Anonim spunea...

Normal ca se poate inlocui. Problema e ca nu prea gasesti unde s-o inlocuiesti.

8 iulie 2012 la 22:10
Anonim spunea...

Eu am un dan wesson 4 inch chrome si as vrea sa il schimb cu un super hawk 8 inch chrome. ce credeti, merita schimbarea?

9 iulie 2012 la 01:00
Anonim spunea...

Ce te nemultumeste la Dan Wesson 4 inches? Nu e la fel de "impresionant" la Rugerul? Eu zic ca e bun si e un revolver frumos. merita sa-l pastrezi. Are cumva probleme la garnituri?

9 iulie 2012 la 01:07
Anonim spunea...

Ruger Super Hawk este senzational. Am dat jos o cioara de la 25 m.Binenteles am dotat pistolul cu un sistem red dot si am tras cu bile de 0,43. De la 6 m am spart sticle de coca cola de 0,25 l. Va sfatuiesc sa nu trageti fara ochelari la ochi.Sunt curios daca cineva a tras cu bile metalice si binenteles , impresii?!

17 iulie 2012 la 09:53
Radu Cristescu spunea...

Cea mai mare distanta la care am atins o cioara a fost 15-18 metri cu o carabina MK1 de la KJW. Nu am avut dispozitiv special de ochire. Am reglat inaltatorul putin mai sus decat normal si am folosit bile de 0.36 de teflon si gaz predator. Cioara nu a murit insa i-au sarit vreo 2-3 fulgi si si-a luat zborul.

17 iulie 2012 la 10:47
Anonim spunea...

In concluzie ia-ti un Ruger Super Hawk 8" :))

21 iulie 2012 la 23:33
Anonim spunea...

A-ti tras careva cu bile metalice. Cum se manifesta replica in acest caz?? Ma intereseaza orice replica nu neaparat cele de mai sus. Multumesc.

1 august 2012 la 13:35
Anonim spunea...

Pistoalele sau pustile cu putere mare trag ok cu bile metalice, bile care in general sunt mai grele decat cele de plastic. Astfel, bilele de aluminiu au 0.30 grame si sunt super-bune pentru o replica de 1,5-2 Jouli putere deoarece bila are o viteza de 100-115 m/s. bilele de otel de 0.86 grame sunt prea grele! Un Ruger Superhawk cu 3 Jouli abia propulseaza o bila de 0,86 grame cu viteza de 83 m/s iar distanta maxima teoretica e de doar 37 metri. Bilele foarte grele de metal nu pot fi folosite la jocuri ci numai la tir avand precizie buna. Insa precizia e buna si pentru bile de 0,30 grame si 0,43 grame (plastic). Cele de 0.86 sunt prea grele! Daca insa vrei sa-i spargi pielea cuiva si sa-i curga sange la greu, trage-i cu 0,86 de la 5 metri cu un Ruger Super Hawk...... REPET: Bilele metalice sunt bune pana la grameje de 0,30 (aluminiu)

2 august 2012 la 11:04
Anonim spunea...

Nu le mai baga prostii in cap celorlalti ca se strica garnitura aia daca tii CO2 ca nu stii despre ce pistoale vorbesti.Ruger si DW sunt cele mai fiabile pistoale de pe piata si daca le ungi si cu ulei siliconic se vor strica FOARTE greu, si eu am Dan Wesson si tin de 9 luni CO2 in el non stop fara sa pun ulei si nu are nimic.

16 septembrie 2012 la 00:28
Anonim spunea...

Eu am un Ruger si functioneaza impecabil. Oalecum am ceva cunostinte in domeniu si pot spune ca acea garnitura se poate deteriora din mai multe cauze. Una din cauze este cea mecanica . Va sfatuiesc ca atunci cand montati capsula de CO2 sa aveti grija sa nu se roteasca odata cu surubul de strangere pentru ca asta duce la forfecarea acesteia. De asemeni daca nu a-ti golit butelia de CO2 este indicat sa nu o scoateti deoarece ve-ti avea surpriza sa elimine rapid gazele din interior si asta duce la inghetarea garniturii( cauciucul are si el niste limite termice de functionare) Intradevar si faptul ca tineti butelia in pistorl poate duce la uzura acesteia dar nu asa de agresiv ca primele doua situatii. Ungeti garniturile cu ulei dedicat acestei operatii si de asemeni si ungeti si capatul capsulei de CO2 inainte de a o folosi.

23 septembrie 2012 la 13:41
Anonim spunea...

spune-mi te rog la ce distanta si cu ce bile se poate face o grupare buna cu rugerul ma intereseaza daca la 30 si cu ce bile pot face o grupare cu raza de 10 cm.

31 octombrie 2012 la 17:09
Anonim spunea...

In 10 cm n-o sa ai niciodata o grupare buna la 30 metri distanta nici cu un pistol cu glont dar cu unul airsoft! Tinta pentru pistol cu glont 25/50 metri are o dimensiune de 50 cm in diametru iar centrul adica cercurile alea negre notate de la 10 pana la 7 inclusiv au diametrul de 20 cm. cu un pistol cu glont obisnut (gen Carpati sau TT) sa zici mersi daca bagi cateva boabe in cercurile 6-7-8 de la 25 metri asa ca mare lucru n-o sa obtii cu un pistol cu aer comprimat sa airsoft. daca ai un Ruger Superhawk sau Dan Wesson iti recomand bile de cel putin 0,36 grame si o distanta de MAXIM 25 metri. de fapt, daca nu stiai, pt pistoale airsoft puternice care seamana cu cele cu aer comprimat, distanta pt concurs si tir olimpic e de 10 metri la o tinta care are diamentrul maxim de 15,6 cm.

2 noiembrie 2012 la 05:04
Anonim spunea...

multumesc pt raspuns ... cu carpatiul tageam minim 25 cu tt 33 minim 20 dar am dat si 30 cu tt la 25 m la tinta bust .. cei 120 m/s diferenta intre ele si reculul isi spuneu cuvintul si faptul ca teava culiseaza la tt ... da am uitat sa specific la intrebarea mea in conditi de imobilizare a armei pe un suport fix , da am Ruger Superhawk 8" cu 8 bile dar cu bile de 0,30 cam imprastie ... de asta intrebam ca il optimizez la maximam sa incerc sa ii reglez si luneta walther pz 2x20 ... de fapt ma intereseaza sa pot nimeri constant cuti de bere la o distanta cit mai mare 25-30m ar fi rezonabi cu luneta ... si cam cite bile pe butelie e normal sa traga rugerul ? apropo am vazut pe net pe unul care a comprimat cu un distantier arcul din miner pt ai spori puterea e adevarat se poate?

2 noiembrie 2012 la 12:10
Anonim spunea...

se pot folosi alice de 5,5 gamo la cele 2 revorvere? se pot incarca in suportul ala pt bile la ruger?

2 noiembrie 2012 la 15:53
Anonim spunea...

DA !!!
http://www.youtube.com/watch?v=vpo5XgKOcGk&feature=endscreen&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=eJsodJcdr8Q&NR=1&feature=endscreen
http://www.youtube.com/watch?v=c33cDA15U4U&feature=endscreen&NR=1

3 noiembrie 2012 la 08:33
Anonim spunea...

www.youtube.com/watch?v=vpo5XgKOcGk&feature=endscreen&NR=1
www.youtube.com/watch?v=eJsodJcdr8Q&NR=1&feature=endscreen
www.youtube.com/watch?v=c33cDA15U4U&feature=endscreen&NR=1

3 noiembrie 2012 la 08:53
Anonim spunea...

da! daca vrei sa strici "cartusele" respective. la ce naiba iti trebuie alice de 5,5? cum crezi ca o sa incapa in "cartus" stiind ca alicele de 5,5 au o "fusta" specifica pe care bb-urile rotunde nu o au? incearca cu bb-uri de airsoft cu greutatea de 0,43 grame = 6,6 grains. SUNT SUFICIENT DE GRELE PT UN PISTOL PUTERNIC K SA PRODUCI RANI SEMNIFICATIVE UNUI CAINE... CA AM IMPRESIA CA ASTA VREI>>>> Cat despre alicele de 5,5 mm (.22 calibru), - cele mai uosare au 0,74 grame = 11.5 grains si oricum ar fi cam prea grele pentru un pistol airosft, fie el si SuperHawk.

5 noiembrie 2012 la 11:24
Anonim spunea...

si apropos: cele mai usoare bb-uri sau pellete de 4,5 mm sunt cele de 6 grains adica 0,38 grame. eu asa stiu. e vorba de Gamo Hunter Extreme in .177 caliber. pentru arme cu putere mica, sau pentru cele puternice daca se urmareste o viteza mare la iesirea alicei pe teava.

5 noiembrie 2012 la 11:37
Anonim spunea...

da super revorverul a decedat... dupa vreo 2000 de bile a inceput sa sparga bilele ma gindesc pt recreere un sniper urban cine are sa ma lamureasca daca merita achizitia ?

7 noiembrie 2012 la 03:09
Anonim spunea...

cum adica SPARGE BILELE? poti sa dai detalii?

7 noiembrie 2012 la 04:13
Anonim spunea...

de la inceput le imprastea ... pe urma am observat ca nu mai nimeresc nici asa :) am tras la o coala de scirt de 12 cm grosime si mare cit e la bax de la 10m asa mi-am dat seama .. am vazut ca unele efectiv treceau prin el asa puternic era altele faceau 2 gauri ... am scobit in scirt si am scos bucati de bila aproape perfect 1/2 :( am tras cu el vreo 2200 de bile in 4 sedinte, spre sfisit aproape toate se spargeau sau cel putin 2-3 intr-un incarcator , cred ca la intrarea pe teava din butoias era problema , ma gindesc ca eu am fost ghinionistul sau defectiune e un fregventa de lot sau chiar de model... l-am returnat ca nu depasise-m 10 zile si acum astept banii , ma gindam la alt model dar cei de la respectivul magazin desi bine intentionati au spus ca in ritmul acests nu imi rezista nici o replica si mai bine nu se incurca cu mine va dati seama cu legizlatia noastra de a returna produsul in 10 zile fara vre-o nota explicativa ce pot face cei neseriosi:( bine nu ma asteptam la 50.000 de lovituri fara stricaciuni dar totusi macar 15000-20000 avind in vedere ca nu au uzura celor cu glont ca principiu de functionare ma refer nu ca si materiale folosite :(...bine si carpatiul si tt dupa 2-3000 de focuri e varza chiar si makarovul nu duce mai mult de 4000 bine ca glookul e arma de cariera :))) efectiv te pensioneaza ... la resursele m.a.i se pensioneaza 10 cadre ... pina se trage 50.000 de focuri ... decit rugerul mai bine un pumn de bile de rulment.

9 noiembrie 2012 la 01:57
Anonim spunea...

Pentru cel din 5 noiembrie 2012, 11:37: cele mai usoare bb-uri (rotunde) de calibrul 4,5 mm sunt de 0,35 grame

6 ianuarie 2013 la 11:00
Anonim spunea...

Vreau sa imi iau si eu o arma de airsoft pt tir si porumbei...Credeti ca un mk1 (sniper-ul)
omoara o cioara/un porumbel de pe la 10m?

23 ianuarie 2013 la 12:05
Anonim spunea...

Carabina MK1 are calitati care o fac comparabila cu o pusca cu aer comprimat avand o putere mare si o precizie buna. Totusi, fiind asemanatoare cu armele cu aer de tip BB Gun (cu proiectile sferice de calibrul 4,5 mm cu greutatea de 0,35 pana la 0,5 grame), dar folosind bb-uri de plastic calibrul 6 mm care au maxim 0,43 grame sa nu te astepti la o putere de penetrare prea mare! Distanta de 10 metri mi se pare prea mare pentru a omori o pasare mare si rezistenta cum e cioara. Poate doar daca ar fi mai aproape......

23 ianuarie 2013 la 12:14
Anonim spunea...

de unde iau garnituri pentru walther p99 dao

2 februarie 2013 la 10:43
Anonim spunea...

il duci la reparat, nu il repari tu. poti sa incerci la Mercenarul.ro vezi ca au sediul in Bucuresti pe langa pasajul Lujerului il cauti pe net si gasesti. sau alte astfel de locuri.Ai tinut butelia cu co2 prea mult in pistol si de aia s-au dus garniturile?

2 februarie 2013 la 12:39
Anonim spunea...

Pot sa confirm si eu puterea Ruger-lui Superhawk 8". Am dat jos un gugustiuc de la 12-13 m cu bile de sticla 0.28g. Butelia CO2 Walther era noua, fiind prima bila trasa si temp afara cam 11-12 grade. Nu am avut sistem de ochire ci doar am rezemat teava de un suport si am tras single action. Impactul bilelor de sticla este mult mai puternic comparativ cu al bilelor de plastic, chiar si al celor de 0,43g. Ruger rules! Ma intreb daca exista vreo pusca sniper airsoft care sa se apropie macar de performantele Ruger-lui. Am vazut carabina Sniper VSR 11 care apare pe siteul celor de la airsoft ieftin ca e data cu 4 jouli. Stie cineva ceva de performantele ei?

5 februarie 2013 la 07:22
Anonim spunea...

Spunetimi si mie va rog care detineti acest revolver(ruger super hawk),pe al vostru scrie "made in taiwan"sau fabricat sub licenta "umarex"ca nu stiu ce sa mai cred imi e sa nu fie facut pe "vapor"

19 martie 2013 la 15:48
Anonim spunea...

va rog sami spuneti careva care detineti acest revolver ruger super hawk ca mie frica sa numi fi luat teapa scrie pe el "made in taiwan"sau"manufactured under licence from sturm ruger & co,inc"

20 martie 2013 la 09:04
Anonim spunea...

Ia uite ce zice pe net:
Modell: Ruger Super Hawk
Hersteller: Keine Angabe, Made in Taiwan
Importeur: Umarex
System: 12g CO2, Trommelrevolver, 8" Lauf
Kaliber: 6 mm BB
Farbe: chrome / brüniert
Max-Energie: <4,0 Joule 175m/s (Herstellerangabe auf der Verpackung)
Material: Metall und Kunststoff (Griffschalen)
Trommelkapazität: 8 Schuss
----------
Umarex e DOAR IMPORTATOR

20 martie 2013 la 10:45
Anonim spunea...

pai da dar pe al meu nu scrie "made in taiwan"eu ma bucuram daca era asa,numai ca pe al meu scrie "manufactured under licence from sturm ruger & co,inc" deci...unde e fabricat? e cumparat de la airsoft ieftin.ro!

20 martie 2013 la 12:24
Anonim spunea...

?! suna-i pe aia si or sa-ti zica ei. Daca e sub licenta "Sturm Ruger" pare OK. Sturm Ruger e firma care face armele de foc reale marca "RUGER".

20 martie 2013 la 13:38
Anonim spunea...

ok dar de ce logoul ruger e lipit stramb pe o parte,asta ma face sa cred ca e fals!!

21 martie 2013 la 09:01
Anonim spunea...

Deja a aparut prima problema la Ruger Superhawk 8". Dupa aprox 10 fiole de gaz trase, deci nu mai mult de 1000 de bile, butoiasul se blocheaza. Cred ca a facut joc acolo la ax. L-am trimis la reparat. Ma asteptam la o fiabilitate mai buna. In schimb Ruger MK1 dupa mai mult de 3000 bile trase nu are nicio pb. Ca sa nu mai vorbim ca e si de 3 ori mai ieftin.

6 aprilie 2013 la 22:31
Anonim spunea...

Mde... daca vreti neaparat revolvere/pistoale cu CO2.... Ruger MK1 (pistol sau carabina) sunt extrem e fiabile. Am acest pistol de doi ani si am tras aproximativ 10.000 bile cu el, daca nu mai mult! Nu are absolut nicio uzura. Cam odata pe luna il desfac complet, ii curat teava interna si ii ung mecanismul interior (e complet din metal la interior). Se recomanda si ungerea supapei de admisie a gazului in incarcator. Folosesc ulei siliconic la spray, dar vreau sa spun ca merge si ... uleiul de MASLINE daca va vine sa credeti! E un ulei care nu se strica si nu-si modifica proprietatile. Am folosit candva si ulei pt mecanisme fine ( masina de cusut). Il montez apoi la loc si trag cateva focuri ca sa se curete teava de excesul de ulei si... GATA.

6 aprilie 2013 la 22:51
Anonim spunea...

am avut si eu un dan weesson 8 inch si ca un sfat NU folositi proiectile 5,5 deoarece veti zgaria teava interioara, rezultand in pierderea preciziei de tir. Bilele de sticla sunt mult mai precise si puternice decat cele de aluminiu... pt upgrade se poate folosi un surub si o piulita de 4 parca, nu mai tin minte...(se desface pistolul...cum arata in filmuletul de mai sus iar in gaura de sub acel arc din maner se pune piulita de 4,5,6 nu stiu excat caredimensiune se potriveste fest. se asambleaza si se insurubeaza surubul de preferat cu cap pt surubelnita, asa veti avea posibilitatea de a regla presiunea care o puneti pe arc).dan wessonul de 8 inch ajunge undeva la 5,5 j la primele 10 15 focuri apoi scade mult. daca il modati pistolul va consuma mai mult co2 , deci mai putine focuri. recomand maxim 60 (10 incarcatoare). cu luneta am darmat zeci de gugustiuci vrabii si alte pasarele...la distante de peste 20 m. daca nu va descurcati astept intrebari stefan_cappy@yahoo.com (sper ca am fost de folos)

14 aprilie 2013 la 12:53
dan spunea...

Pentru cei care au revolvere airsoft ca sa evitati stricarea mecanismului de la butoias TOT TIMPUL BAGATI BUTOIASUL CU ATENTIE ghidati-l usor cu mina (nu faceti precum vedeti filme)daca aruncati butoiasul cu viteza in arma se deterioreaza pinionul care il roteste si dupa un timp nu va mai fi centrat cu teava

19 mai 2013 la 16:53
Unknown spunea...

Va salut pe toti.
Am citit comentariile si e bine de stiut tot ce ati scris (invatam din greselile altora).
Vreau sa imi achizitionez un RUGER SUPER HAWK 8 inch. si vroiam sa imi recomandati un site de unde sa iau, pentru ca sunt umpic confuz pentru ca preeturile difera destul de mult si am vazut si diferite puteri ale pistolului de 8 inch. (3,4,5 j)
Care e puterea reala si ce site recomandati?
Multumesc anticipat ;)

10 noiembrie 2013 la 12:00
Anonim spunea...

Puterea difera in functie de mai multi factori: 1) O butelie noua va asigura o putere mai mare... pe masura ce butelia se goleste puterea scade iar diferenta devine sesizabila cam dupa 40-60 focuri; 2) Temperatura locului unde folosim revolverul: cu cat e mai cald, cu atat expansiunea gazului e mai mare si de ci si puterea. Astfel, daca sunt indeplinite aceste conditii, puterea POATE sa ajunga la 4 Jouli. Bilele cele mai potrivite sunt cele de minim 0,36 grame. Poti incerca si cu bile de aluminiu de 0,30 dar sunt un pic cam usoare pentru puterea lui.... Precizia e buna (cu bilele recomandate) pana la 10 metri.... asta daca vrei sa tragi la tinta pentru pistol cu aer comprimat pentru 10 metri si vrei sa faci comparatia cu precizia unui pistol cu aer sau a unuia cu glont. Dupa asta, precizia e multumitoare pana la vreo 15 metri, dar nu mai mult. Pana la urma, e doar un revolver cu teava lisa, nu cu teava ghintuita, deci acuratetea nu va fi niciodata perfecta!
Nu are rost sa recomand vreun site, cauti si compari si tu.... poti sa-l aduci si de afata prin curier rapid, - majoritatea siteurilor de profil accepta plata cu card bancar sau sistem PayPal (daca ai cont Paypal, daca nu iti faci unul!). Dar trebuie sa adaugi pretul transportului pana in Romania. Eu recomand siteuri ca www.militaria.pl sau www.jgstrade.com/en sau www.rojal.si sau www.greekairsoft.gr
Succes!
Vezi ca de pe siteurile astea poti sa alegi si varianta Ruger Superhawk cal. 4,5 mm nu numai 6 mm. airsoft. La cal. 4,5 mm foloseste bb-uri de otel cu greutatea de 0,35 grame si nu mai este considerat airsoft ci pistol cu aer comprimat, dar performantele sunt aceleasi doar puterea e ceva mai mare.

10 noiembrie 2013 la 23:37
Anonim spunea...

de fapt puterea reala variaza undeva intre 2 jouli si maxim 3 jouli. doar primele focuri pot sa ajunga pe la 3,5 jouli si asta doar daca afara e foarte cald adica peste 30 grade. dar sunt de acord ca bilele cele mai bune sint alea de 0,36 grame

10 noiembrie 2013 la 23:59
Anonim spunea...

Dan Wesson cu teava de 8 inchi cal 4,5 mm cu bb-uri de otel de 0,35 grame ajunge la 3,5-3,7 Jouli la temperatura mediului ambiant de +20 grade Celsius. Se vede ca modelele cal 4,5 mm sunt facute sa fie mai puternice ca alea calibrul 6 mm airsoft.

8 ianuarie 2014 la 07:04
Anonim spunea...

daca va plac revolverele treceti la alea cal 4.5 mm. ASG Dan Wesson CO2 are 3 Jouli reali. uite aici:
http://www.alfatactical.cz/asg-revolver-dan-wesson-8-co2-raze-45-mm-177.html

24 februarie 2014 la 09:58
Anonim spunea...

Salut,
Am un revolver Dan Wesson 2,5 inch, SILVER, 4,5mm, nou, cutie, carticele, factura de la magazin din afara pe numele meu. Revolverul se afla in cutie, uleiul din fabrica pe el, un recipient cu 1500 bile umarex si 3 co2 ASG. Este de vanzare. Pretul este cu 50 lei mai putin decat am dat pe el. Il puteti vizualiza pe mercador. 0744365335 Multumesc.

20 aprilie 2014 la 15:08
Unknown spunea...

Salut,
Am un Ruger Super Hawk 8" si imi misca putin teava, cum se poate remedia, in rest merge super bine, sa fie din cauza bolturilor?

21 iunie 2014 la 10:52
Anonim spunea...

Imi puteti spune si mie la ce piesa din mecanismul lui walther p99 dao au "umblat" cei de la Umarex, ca sa ii scada din putere(fata de varianta initiala de 4 joli)daca stie cineva

9 noiembrie 2014 la 15:12
Anonim spunea...

Au modificat valva care da drumul la co2.

12 noiembrie 2014 la 03:28
Anonim spunea...

Au modificat diametrul valvei(prin care iese co2) sau au intarit arcul valvei? Mersi pentru raspuns.

12 noiembrie 2014 la 12:30
Unknown spunea...

stie careva daca se poate face un upgrade la un p99, adica a se scoate limitarea de 2j?

6 februarie 2015 la 04:50
Anonim spunea...

Salut. Tocmai am comandat un Ruger SuperHawk 6 suparat fiind pe o replica ce o foloseam pentru tras la tinta (Colt M1911 de la Cybergun) care din 13 bile de 0.20g trase cam de la 4m intr-o tinta improvizata din doua benzi de hartie in forma de + de cam 2cm latime nimeream doua sau 3 bile intr-un loc, restul mergeau aiurea (asta in casa, fara vant sau frig) unele in sus, in jos, sau stanga, dreapta cam mult si 15-20 cm. Am mana precisa si sper ca revolverul comandat va fi mai precis.

7 februarie 2015 la 14:11
Anonim spunea...

Ruger SuperHawk 6 inci este foarte bun. Am testat in trecut si sper ca si exemplarele facute acum sa fie la fel de bune ca si cele din anii trecuti.

9 februarie 2015 la 02:07
Anonim spunea...

Tocmai am primit Rugerul de 6 pe care l-am comandat, este impresionant si bine lucrat. Mi-a facut o impresie buna, inca nu am tras cu el. Dilema e ca nu stiu ce bile sa imi comand...stau sa ma gandesc la sticla 0,28g, aluminiu 0,30g pentru precizie si forta, iar pentru tras asa mai lejer fara efecte speciale ceva plastic de 0,36 sau 0,40. De cele de otel se spune ca nu sunt foarte sanatoase pentry teava.
Voi ce pareri aveti?

10 februarie 2015 la 13:08
Anonim spunea...

Nu folositi bile de otel ! Nu numai ca sunt prea grele pentru o replica airsoft (au 0.86 grame ) si deci nu asigura o distanta mare de tragere, dar uzeaza prematur teava. Acesta teava interioara e de obicei din alama sau aluminiu sau aliaj de metale moi si nu rezista mult la contactul cu bilele de otel. Se recomanda bile de plastic (teflon). La un Ruger SuperHawk merg bile de 0.36 grame fara probleme. Asigura o buna stabilitate a traiectoriei fiind destul de grele, nu uzeaza teava si se gasesc peste tot spre deosebire de cele din otel care se gasesc greu la noi. Nu recomand nici bile de aluminiu deoarece sunt cam usoare pt acest tip de replica ce are o putere destul de mare. Cele mai bune rezultate pt acest revolver le vei obtine cu bile de 0.35 sau 0.36. Maxim 0.40 grame. Si nu uita sa ungi revolverul mai ales la supape. Ulei siliconic sau chiar un ulei SINTETIC pentru motoare auto. NU ULEI MINERAL.

11 februarie 2015 la 00:01
Anonim spunea...

Am testat in casa Rugerul 6 cu bile de 0.20 de la distanta maxima de 7 m cat mi-a permis spatiul, tinta fiind un patrat de hartie de 2 x 2 cm. Am ramas surprins de precizia lui, e tare.
Problema e ca tare ma bate gandul sa il returnez si sa comand Ruger de 8 cromat, oare merita diferenta, se simte ceva? Nu il aveau pe stoc cand l-am comandat pe cel de 6.

11 februarie 2015 la 12:17
Anonim spunea...

Am comandat Ruger Super Hawk 8'' si bile de 0.43, sper ca vor face treaba buna impreuna, ma refer la precizie si viteza. Vad ca se tot vorbeste pe diferite forumuri ca teava e din aliaj slab si daca se folosesc bile de otel isi pierde din precizie. Intrebarea mea e: nu se poate inlocui teava interna care e de 203mm si 6,08 calibru cu una de 6,03 dar din otel inoxidabil, bineinteles cu unele mici modificari?
Hop-up ul este chiar vital? ca Dan Wesson nu are hop-up si de aceea trage suficient de precis.

21 februarie 2015 la 23:36
Anonim spunea...

Bineinteles ca se poate inlocui teava interna, dar cine sa o faca? trebuie sa fie foarte bine realizata si honuita in asa fel incat sa nu aiba nici cea mai mica rugozitate! Pe de alta parte, hop-upul nu este vital. Foloseste doar la a imprima o miscare de rotatie bilei pentru a stabiliza traiectoria pe distante mai mari. La pistolul Ruger MK1 eu desurubez aproape de maxim hop-upul cand folosesc bile mai grele de 0,30 grame. De obicei la acest pistol folosesc cu bune rezultate bile de 0,36 la care hop-upul nu ar ajuta cu nimic deoarece sunt suficient de grele pentru o traiectorie stabila. Atentie la desurubarea hop-upului: nu desurubezi chiar de tot ca sa nu iasa din locasul sau. Altfel vei pierde gaz pe acolo si implicit vei pierde din putere. Succes.

4 martie 2015 la 00:14
Anonim spunea...

Din curiozitate am desfacut Rugerul de 8 sa vad cum e pe dinauntru, am scos si teava si am constatat ca nu are absolut nimic special, e o teava banala de aluminiu strunjita la capatul de iesire a bilei pentru a putea intra un arc peste ea iar in partea opusa catre butoias are un fel de manson metalic tras peste ea. Deci nu are hop-up, daca il avea trebuia sa fie pe teava.
Voi cumpara o teava din otel cu lungimea de 640mm din care voi face doua tevi (una de rezerva), le tai la dimensiunea potrivita si unde vine arcul le voi subtia la strung in 2 minute. Teava noua va fi de 6,04mm deci mai subtire ca cea originala si asa se poate trage cu orice, aluminiu, sticla, otel...fara grija distrugeii tevii, sau cel putin va rezista mult mai bine ca cea de aluminiu.

4 martie 2015 la 14:15
Unknown spunea...

Mi-am comandat Rugerul de 8'' si bile de 0.43 g,oare daca trag cu acestea se poate deteriora teava interioara?

22 iunie 2015 la 03:57
Anonim spunea...

Pt MacLeod: Nu. Se pot folosi orice bile de plastic (teflon). NU de OTEL.

24 iunie 2015 la 03:20
Unknown spunea...

http://www.airsoft-cluj.ro/ruger-superhawk-8-crom.html .... vezi review G1 despre pinionul care roteste butoiasul si cum se poate face o carpeala care sa tina cat de cat

23 iulie 2015 la 09:52
Unknown spunea...

Vreau sa-mi iau un dan wesson de 4.5mm ,imi puteti recomanda un site?

26 iulie 2015 la 05:44
Unknown spunea...

Vreau sa-mi iau un dan wesson de 4.5mm ,imi puteti recomanda un site?

26 iulie 2015 la 05:51
Anonim spunea...

Pt Vali Cristea: http://www.alfatactical.cz/asg-revolver-dan-wesson-8-co2-raze-45-mm-177.html

27 iulie 2015 la 05:04
Unknown spunea...

Pai nu are firma de curierat in Romania,nu mi-l poate trimite

27 iulie 2015 la 07:07
Anonim spunea...

Pe acest blog gasesti linkuri destule pentru airsoft, aer comprimat, paintball si altele. Dai click pe butoanele din meniul lateral.

27 iulie 2015 la 07:22
Unknown spunea...

Mai stie cineva alt site?

27 iulie 2015 la 08:41
Ady spunea...

Va salut, cei care aveti deja ruger-ul de 8,aveti scris pe el "made in taiwan" si logo-ul de pe maner imprimat si pe corpul lui, sau este doar scris "manufactured..........". Am inteles ca acestea fara "made in taiwan" nu ar fi chiar originale,ar fi facute in china si nu ar fi asa fiabile ca cele mentionate mai sus. Vreau si eu sa-l cumpar si nu stiu ce sa fac...
Va multumesc

13 noiembrie 2015 la 02:17
Unknown spunea...

Salutare.
Foarte bun articolul.
Am primit si eu Ruger SuperHawk 6mm BB (primul meu pistol)
Am cateva intrebari:(am citit toate comentarile)
1 La pistolul meu ce bile sa iau?Ma refer la greutate.Ma tenteaza cele de sticla. La bilele de sticla nu este periculos pt ochi adica sa nu sara sticla...
2 Ce solutii tre sa folosesc pt.intretinerea pistolului.(uleiul de masina sintetic e ok?)
3 La buteiile CO2 care sunt mai ok? Vad ca sunt tot felul de modele.
4 Am observat ca butoiasul face figure (scope cateodata adduce nu se invarte)
Inca nu am tras cu el. De abia astept.
Daca mai aveti alte sfaturi pt un incepator...

22 noiembrie 2015 la 09:12
Ady spunea...

se pare ca numai este nimeni pe aici...

25 noiembrie 2015 la 07:39
Unknown spunea...

Am si eu o intrebare... Trebuie permis ceva pt astfel de arme ?

8 ianuarie 2016 la 14:34
Unknown spunea...

Am si eu o intrebare... Trebuie permis ceva pt astfel de arme ?

8 ianuarie 2016 la 14:34
Unknown spunea...
Unknown spunea...
CRISTI spunea...

Salut. O recomandare profesionista (marca sau sfat) pentru bile de sticla de 0.28-0.36 pentru o replica mk1 asg carabina ? Multumesc

9 februarie 2016 la 09:26
Unknown spunea...

La mine la ruger butelia tine 15min. Plus ca daca as tine o luna butelia in pistol s-ar duce dracu...

30 mai 2020 la 08:46
Bubu spunea...

E foarte ușor de schimbat,trebuie intrat în mecanism cu atenție nu e nimic metal , în afară de șuruburi totul e dintr-un zamac ordinar un material mai slab ca duritate ca și aluminiu ,

27 ianuarie 2022 la 12:12
Bubu spunea...

E vrăjeală că să-si vândă jjmecherii buteliile cu CO2 , la fel cu bilele de plastic , cică dacă tragi cu bile recuperate îți pierzi garanția la pistol , dar mulți cred și le fac vânzare !

27 ianuarie 2022 la 12:21

Trimiteți un comentariu