Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Ţinte pentru tir de interior (Targets for indoor shooting)

miercuri, 25 aprilie 2012

Următoarele ţinte sunt destinate in special tirului de interior fiind concepute pentru distante mici, de maximum 10 metri. Unele dintre ele sunt adaptate prin micsorare după tinte reale calibrate pentru distante mai mari, altele sunt concepute special pentru antrenamentul de interior, atunci cand spatiul e limitat.
Reamintesc faptul ca in functie de browserul folosit, trebuie sa deschideti imaginea dorita intr-o fereastra noua si eventual sa mai dati inca odata click pe ea pentru a o vedea la dimensiunea reala. Tintele sunt incadrate pe formatul A4 pentru a putea fi printate fara probleme.0 comments

Trimiteți un comentariu