Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Puşca UHC SUPER 9 PRO (Remington 700 / M40) test de tir (VIDEO)

duminică, 8 iulie 2012

Replica Sniper UHC SUPER 9 PRO cu propulsie manuala (piston cu arc) este inspirata de modelul militar american M40 (Remington 700). Este extrem de fiabila si populara. Pot fi atasate 2 tipuri de incarcatoare: unul pentru cartuse si unul normal.
Pachetul contine:replica, incarcator pentru cartuse cu capacitatea de 5 cartuse, 10 cartuse, incarcator rapid (atasat pe langa teava) cu capacitatea de 25 de bile, circa 100 bile, manual de utilizare.
Despre Puşca UHC SUPER 9 PRO sniper  am mai vorbit in doua articole de pe acest blog. Este extrem de precisa, are o putere masurata de 1,56 Jouli si poate ajunge la aproximativ 125 m/s cu bile de 0,20 grame.
Poate fi cumparata de AICI cu numai 350 Lei.
Deoarece arma vine demontata in cutia originala, iata si un videoclip care ne arata modul in care se asambleaza aceasta replica: Click aici!




Update: Urmariti videoclipurile de mai jos: Primul se refera la precizia pustii in cauza, al doilea la puterea acesteia. Dupa cum se observa in videoclipul al doilea, testul efectuat cu bile de 0,20 grame si cutia de Coca-Cola ( cronograful saracului) releva faptul ca pusca UHC Super 9 penetreaza fara probleme fundul cutiei, ceea ce inseamna o viteza de 420 – 450 fps (128-137 m/s) si o putere echivalenta de aproximativ 1,64-1,88 Jouli, - lucru remarcabil pentru o replica cu arc de numai 350 Lei!




3 comentarii

Anonim spunea...

Maine dimineata mi-o aduce curierul rapid de la airsoft bucuresti. Sa vedem daca e asa tare cum spune aici si pe net! Va tin la curent!!!

12 iulie 2012 la 12:24
Cristian spunea...

Azi am primit-o si pot sa spun ca sunt foarte multumit de ea. Mi-a luat ceva timp sa-i fac reglajele corecte (hop-upul pentru distante scurte si lungi si catarile) insa pot sa spun ca merita banii. Am incercat-o in ambele sisteme de incarcare folosid atat bile de 0.20 grame cat si de 0.28 si trage foarte bine. De la balcon nimereste constant cosul casei vecine care se afla la vreo 30 de metri, iar la distante scurte de 6-7 metri reuseste un grupaj constant in cercurile 9 si 10 ale tintei. O recomand oricui.

13 iulie 2012 la 03:39
Anonim spunea...

Nu este chiar asa de buna cum zici. o am de vreo 3 luni si deja are probleme la dispozitivul ala micut care se pune atunci cand vrei sa tragi fara sa folosesti cartusele in care se baga bilele. S-a largit locasul ala din plastic si dispozitivul iese singur cand tragi inchizatorul ca sa armezi. I-am dat cu o picatura de super-glue ca sa stea fix. pe de alta parte si-a slabit puterea. Daca initial bila penetra fundul cutiei de Cola, acum s-a slabit arcul si abia gaureste peretele dozei. Se vede si la distanta de tragere care a scazut. In schimb, in mod surprinzator I-A CRESCUT PRECIZIA daca va vine sa credeti! De la 15 metri dobor fara probleme o tinta metalica mica cu diametrul de numai 9,5 cm!

5 septembrie 2012 la 09:25

Trimiteți un comentariu