Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Pistolul Tokarev -33 replica

joi, 20 septembrie 2012

Toata lumea a auzit de celebrul pistol rusesc Tokarev TT-30/33 ... Este un pistol semi-automat calibrul 7,62 mm,  ce a fost dezvoltat la începutul anilor 1930 de către Fedor Tokarev, ca un pistol de serviciu pentru armata sovietică si pentru a înlocui revolverul Nagant M 1895 revolverul care era folosit de pe vremea Imperiului țarist. Similar din multe privinte cu pistolul Browning si cu FN model 1903, ca si cu la fel de celebrul Colt 1911.
Producția de TT-33 în Rusia sa încheiat în 1954, dar copii (licențiate sau altfel) au fost, de asemenea, făcute de numeroase alte țări intre care si Romania.
Tokarev (Tula-Tokarev 33, precum și variantele sale calibrul 9 mm, este renumit pentru simplitate și acuratețea sa.
Aparitia replicilor acestui pistol pe piata de airsoft a fost mult asteptata, dar iata ca s-a intamplat! Mai jos va prezentam un video cu replicile calibrul 6 mm produse de SRC (full metal) si KWA (ABS si metal), precum si replica cu aer comprimat (CO2) calibrul 4,5 mm cu bb rotunde produsa de GLETCHER .



5 comentarii

Anonim spunea...

Pistolul TT mod 33 cu lovituri letale,avand cal 7,62,glont cap rotund,care alimenteaza si pistolul mitralera PPS .Deci acest pistol este o arma destul de precisa,si destul de reusit,are recul,are stabilitate,si un mod ingenios de siguranta,realizandu-se prin tragerea putin spre spate a cocosului.Deci zic si repet este un pistol destul de precis cu bataie apreciabila si o stabilitate remarcabila,fireste nu se radica la performantele,Macarovului.

30 ianuarie 2013 la 21:46
Anonim spunea...

Ca arma de lupta acest pistol este destul de bun,dacaeste bine reglat are o precizie foarte buna,deasemeni reculul este mic,si bataia buna,cadenta de tragere depinzand de abilitatile tragatorului,nu este un pistol sofisticat,trebuie insa sa sti sa manuiesti o arma de foc,sa sti conditiile si cerintele ce se impun in poligon,s-au in teatrul de operatii,cat si sa-l intreti corespunzator,prin curatarea acestuia dupa fiecare sedinta de tragere si sa-l ungi pentru a nu permite si creia conditiile ca acesta sa rugineasca,in rest mult succes la tragere.G.L

13 martie 2013 la 07:58
Anonim spunea...

Doresc sa-mi indicati cum se poate achizitiona un pistol replica TT mod 33 cal 6mm mai ales ca pentru acesta dupa cat am inteles nu necesita aprobari,permis de port arma etc.Dores sa stiu si pretul de achizitie cat si magazinele unde pot fi cumparate,cat si faptul daca se comercializeaza prin comanda si expediate prin posta s-au fan cureier,multumesc G L

13 martie 2013 la 08:03
Anonim spunea...

Doresc sa stiu cum se poate cumpara un pitol TT mod 33 replica cal 6 mm care dupa cate am inteles nu necesita aprobare din partea politiei,cat si pretul de cost al acestui pistol la cumparare,idemmagazinele care pun la vanzare acest pistol.Multumesc pentru amabilitate L.G

13 martie 2013 la 08:09
Anonim spunea...

se afla de vanzare pe airsoftieftin.ro. acum se pare ca nu-l mai au. sunati la ei si intrebati cand il mai aduc.

13 martie 2013 la 08:43

Trimiteți un comentariu