Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Pistolul DL30 replica Sig Sauer P230

luni, 24 decembrie 2012

Pistolul DL 30 este o replica dupa Sig Sauer P 230 si nu dupa Walther PPK sau Carpati, asa cum cred multi, chiar daca exista asemanari importante cu acestea din urma. 
Va prezentam o scurta recenzie video a acestui pistol metalic cu propulsia asigurata cu arc (spring), realizat de firma ASG: Un pistol mic, simplu, ieftin, fiabil si ideal pentru exersarea tirului in spatii inchise.




1 comment

Anonim spunea...

E mic simpatic si.... prost. Il am de vreo 5 luni dar nu am tras cu el mai mult de 1000 bile si s-a stricat. Intai cand armai tragand slideul baga cate doua bile si le si tragea far sa apesi pe tragaci iar apoi s-a nasolit ceva in el si nu mai trage deloc. Nu luati pistoale prea ieftine ca nu rezista!

26 iunie 2013 la 22:04

Trimiteți un comentariu