Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Colt 1911 Xtreme 45 Full Metal produs de G&G Armament

sâmbătă, 16 februarie 2013

Replica Colt 1911 Xtreme 45 Full Metal produsa de firma G & Geste un pistol actionat cu  CO2  Acesta este un pistol cu o constructie  unica in seria pistoalelor cu "blow-back", deoarece mansonul nu face un ciclu complet, el se mișcă numai aproximativ 1 inch.. Miscarea inapoi a mansonului  este restricționată deoarece sistemul de "ardere" se face staționar, oferind o mare putere la iesirea bilei pe teava, iar singurul motiv pentru care mansonul se miscă  este de a reseta ciocanul si a conferi un efect de realism . Deoarece sistemul de gaze este conceput in acest mod unic, acest pistol este  puternic, precis și eficient, rivalizand cu replicile BB Guns cu CO2 care folosesc bile metalice calibrul 4,5 mm.
Pistolul   G & G Xtreme .45 este  impresionant, relativ ieftin si economic din punct de vedere al consumului de gaz.
 Specificatii: Producator: G & G ; Putere: 1,5 Jouli; Viteza proiectil: 400 + FPS (peste 122 m/s) cu bile de 0,20 grame. Capacitate magazie: 16 bile.
Diverse teste efectuate de-a lungul timpului au dovedit faptul ca aceasta replica dezvolta in conditii optime de temperatura si folosid un cartus nou cu CO2, o putere de peste 2,3 Jouli adica 500 FPS (151 m/s) cu bile de 0,20 grame. Dupa primele focuri viteza se stabilizeaza in jurul valorii de 120 m/s, iar ultimele focuri care pot fi trase cu o butelie de CO2 ajung la 60-65 m/s.
Cu un pret de 372 lei, acest pistol reprezinta un bun exemplu in ceea ce priveste raportul calitate/pret, mai ales daca luam in calcul si faptul ca este o replica metalica, inclusiv componentele interne.
Din pacate acest pistol nu este prea vandut in Romania.... accesati linkul pentru a vedea oferta



2 comentarii

Anonim spunea...

mda... pare bun si chiar este.... dar atentie! la UNELE exemplare poate sa apara spargerea slideului chiar daca e de metal. daca il desfaceti o sa vedeti ca inauntru nu e chiar la fel ca alte pistoale, se misca la blowback TOT mecanismul dinauntru nu numai mansonul exterior si se produce uzura pronuntata la material.
eu personal recomand COLT 1911 FULL METAL cu CO2 de la KWC. Nu e chiar asa puternic dar scoate constant 400 fps si e mult mai realist reprodus!

16 februarie 2013 la 22:58
Anonim spunea...

salt popor, doresc sa stiu de unde,din RO,pot cumpara un SUPER COMBAT 1911 CO2 produs WIN GUN NBB BLACK ms mult ...pe.........E MAIL.. maus.robert@yahoo.com ..PS .si un pretz ..pa

29 martie 2013 la 08:53

Trimiteți un comentariu