Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Curs Calificare Pistol - adaptare pentru Airsoft (partea a 2-a)

vineri, 1 februarie 2013


Curs Calificare Pistol -"Pistol Conventional/Standard"
Reguli
Toate regulile si cerintele pentru acest curs de calificare sunt enumerate mai jos.
Arme
Orice  pistol semi-automat sau revolver poate fi folosit.
Dispozitive de ochire: 
Obiective mecanice, telescopice, sau electronice pot fi utilizate.
Pozitie:
Cu exceptia categoriilor Pro-Marksman, Marksman (Tragator) si Tragator Clasa 1 la care se admite tinerea pistolului cu ambele maini, se va utiliza pozitia "in picioare" iar pistolul va fi tinut cu o mana, nesprijinit.
Tinte


Tinte imprimate pe coli de hârtie, modelele NRA TQ-6 "slow fire" si NRA TQ-7 "temporizat si pistol viteza", imprimata pe coala A4 uzuale pentru distanta de 25 Feet (7,5 Metri). Deoarece replicile airosft sunt mai putin precise decat armele de foc, sau cele cu aer comprimat (inclusiv BB Guns), distanta va fi redusa la doar 6,5 Metri (21 picioare).
Pot fi utilizate si tintele B-2 si B-3 pentru distanta de 50 Ft (15 Metri) dar la care distanta va putea fi redusa la cea de 13 metri datorita considerentelor expuse mai sus.
Lovituri per tinta:
Traditional, 10 impuscaturi pe tinta. Daca loviturile sunt prea apropiate facand greoaie modalitatea de notare se vor re utiliza doua tinte si se vor trage cate cinci focuri pe fiecare dintre ele.
Slow Fire: 10 focuri trase in 10 minute;
Foc temporizat: 10 focuri trase in doua reprize de cate 5 focuri; fiecare repriza va avea 20 de secunde.
Foc rapid:  10 focuri trase in doua reprize de cate 5 focuri; fiecare repriza va avea 10 de secunde.
Foc combinat/agregat: Consta in 30 de lovituri combinate din probele de foc mentionate mai sus. Fiecare proba trebuie sa atinga sau sa depaseasca punctajul minim. Un agregat constă dintr-un total de 30 focuri de armă, după cum urmează:
-10 lovituri lente in 10 minute;
-10 lovituri temporizate, cate cinci focuri in 20 de secunde, doua astfel de reprize;
-10 lovituri la foc rapid trase in doua reprize de cate 5 focuri; fiecare repriza va avea 10 de secunde.
Informatii suplimentare despre scor, vezi imaginile marite:0 comments

Trimiteți un comentariu